Με Έλληνες διαιτητές και ξένους VARίστες τα ντέρμπι της νέας σεζόν

Metrosport Team24 Μαΐου 2023

Με Έλληνες διαιτητές και ξένους στο VAR αναμένεται να διεξαχθούν τα μεγάλα παιχνίδια του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Μάντζιος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να ορίζονται στα ντέρμπι του πρωταθλήματος Έλληνες διαιτητές στο χορτάρι και να αναλαμβάνουν τη χρήση του VAR ξένοι. Το αξιοσημείωτο είναι ότι θα ισχύει το κριτήριο αυτό και για τις αναμετρήσεις του Άρη με τους μεγάλους του λεκανοπεδίου της Αττικής, δηλαδή Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, όπως και σε εκείνες με τον ΠΑΟΚ. 

Οι VARίστες θα προέρχονται από τέσσερις χώρες, οι οποίες έχουν καλύτερη και πιο άμεση εξοικείωση με το σύστημα του βιντεοδιαιτητή. Ο Μπένετ έχει έρθει σε επαφή με Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία και Πορτογαλία ώστε να έρχονται στη χώρα μας εκπρόσωποι διαιτησίας για το VAR. Επιπλέον, αναμένεται να αυξηθεί και ο μισθός των διαιτητών. 

Την Παρασκευή θα συζητηθεί το Δ.Σ. η έναρξη του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περίοδου, το οποίο θα αρχίσει πιθανότατα στις 19-20 Αυγούστου.Η σκέψη για το επόμενο ΣΚ απορρίφθηκε επειδή το επόμενο πρωτάθλημα θα έχει και πάλι πλέι οφ και το ερχόμενο καλοκαίρι θα διεξαχθεί το Euro.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.