Με Αντρίγια και Κούρτιτς για ένα ακόμη «διπλό»

Metrosport Team20 Μαρτίου 2022

Δεν θέλει να σταματήσει ο ΠΑΟΚ την ξέφρενη πορεία του και μετά τον μεγάλο θρίαμβο επί της Γάνδης και την ανεπανάληπτη πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Conference League, θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Αυτή την φορά στο Πρωτάθλημα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5 θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε αναλυτικότατα όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ. 

Ο ΠΑΟΚ που είναι δεύτερος στην βαθμολογία και σε απόσταση εννέα βαθμών από την ΑΕΚ, θέλει να κερδίσει εκ νέου τον αντίπαλό του, για να διευρύνει την βαθμολογική διαφορά στους 12 βαθμούς. Στην “χειρότερη” να ολοκληρωθεί το παιχνίδι ισόπαλο και με αυτό τον τρόπο να παραμείνει η διαφορά στους εννέα βαθμούς.

Ο Λουτσέσκου μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε χθες στην Τούμπα, συνυπολόγισε τα θετικά και τα αρνητικά και αποφάσισε, μαζί με τους συνεργάτες του, να μην ανακοινώσουν αποστολή. Ούτως ή άλλως δεν υπολογίζει στον Κρέσπο που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είχε έντονες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και χθες έκανε μαγνητική. Εκτός ήταν και ο Καντουρί που είχε ίωση τις προηγούμενες ημέρες και για αυτό τον λόγο δεν ταξίδεψε στο Βέλγιο.

Χθες ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε, πως δύο νέα κρούσματα διαγνώστηκαν και αντιστοιχούσαν σε παίκτες της ομάδας. Οι οποίοι απομονώθηκαν, δεν ταξίδεψαν με την αποστολή και ακολουθούν αυστηρά το πρωτόκολλο.

Η ουσία είναι πως επιστρέφουν στο βασικό σχήμα οι Κούρτιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς που ήταν τιμωρημένοι στο Βέλγιο. Και οι δύο, αναμένεται να ενισχύσουν την προσπάθεια για ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Λουτσέσκου δεν άνοιξε χθες τα χαρτιά του, όμως το πιο πιθανό είναι να βάλει τον Τσιγγάρα δίπλα στον Κούρτιτς προκειμένου να έχει την υπεροχή στην μεσαία γραμμή. Και παράλληλα θα “ρίξει” στην αναμέτρηση και τον Ζαμπά που είναι φρέσκος.

Στην άμυνα, το δίδυμο αναμένεται να αποτελείται από τους Ινγκασον και Βαρέλα που επέστρεψε στην αποστολή μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρέπει ακόμη να αναφέρουμε πως αργά το βράδυ της Πέμπτης μετά τον αγώνα, ο Σβαμπ δεν ένιωθε καλά, είχε πυρετό και δικαιολογημένα προστατεύεται.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.