Με ανεβασμένη ψυχολογία η Νίκη Ευκαρπίας

Metrosport Team05 Απριλίου 2024

Η Νίκη Ευκαρπίας με τη νίκη της επί του Αρη Πετεινού βρίσκεται οχτώ βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 11η θέση η οποία σύμφωνα με τα ισχύοντα οδηγεί σε μπαράζ με τον ενδέκατο του  δευτέρου ομίλου.
Ο προπονητής της Γιάννης Καμπουρίδης τόνισε:
Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που σε συνδυασμό με κάποια αποτελέσματα μας δίνει μια ασφάλεια αλλά δυστυχώς αυτό από μόνο του δεν δίνει και την σωτηρία. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για μας. Η ομάδα του Πετεινού είχε νέα παιδιά που έπαιζαν χωρίς κάποιο άγχος βαθμολογικό και αυτό μας οδήγησε σε βιαστικές αποφάσεις και λανθασμένες ταυτόχρονα.
Παρόλα αυτά στο 2ο ημίχρονο και μετά το 2ο γκολ που πετύχαμε οι παίκτες απελευθερώθηκαν και γι' αυτό και είχαμε καλύτερη εικόνα.
Προσπαθήσαμε να ενεργοποιήσουμε όσους περισσότερους ποδοσφαιριστές μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια.
Έμειναν 5 αγώνες που σε αυτούς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται.
Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας που αν καταφέρουμε να το κερδίσουμε ίσως μπορέσουμε να αποφύγουμε και το μπαράζ.
Με τα τωρινά δεδομένα εμείς γνωρίζουμε ότι θα γίνει κανονικά. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε και αλλιώς για να μην υπάρξει χαλάρωση από τους παίκτες μας ότι αυτή η θέση και η βαθμολογική συγκομιδή μας δίνει την σωτηρία.
Περιμένουμε και εμείς τις εξελίξεις.
Αν τελικώς δεν γίνει το μπαράζ θα προσπαθήσουμε να μείνουμε σε αυτή την  θέση η έστω μια παραπάνω για να σωθεί η ομάδα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε και από προπονήσεις και από αγώνες για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο της σωτηρίας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη με τον Πετεινό σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.