Μαζικού: «Ήρθα να παλέψω για τίτλους με τον Άρη»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2022

Ο Άρης είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με τον αριστερό μπακ του συλλόγου, Μπράντλεϊ Μαζικού, να μιλάει στη συνδρομητική τηλεόραση για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Αρχικά ανέφερε: «Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, κερδίσαμε αυτό είναι το ευχάριστο και το θετικό. Είμαστε μία καινούρια ομάδα, πολλοί καινούριοι παίκτες, και κάθε καινούριος πρέπει να προσαρμοστεί στους παλιούς. Η πρώτη αποστολή ήταν επιτυχής, τώρα έχουμε ένα νέο παιχνίδι μπροστά μας».

Για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό: «Είναι καλό και ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορεί με πρωταθλήματα όπως το γαλλικό και το αγγλικό. Για μας δεν υπάρχουν μικρές ομάδες και εύκολα παιχνίδια. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, από αυτά που έχουμε δει στο βίντεο θα είναι δύσκολο, είναι μια ομάδα που είναι καλή επιθετικά. Έχουμε προετοιμαστεί όμως κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Για το ρόστερ του Άρη και τον ανταγωνισμό: «Είναι κάτι δεδομένο , θα πρέπει πρώτα εμείς οι καινούριοι να συγχρονιστούμε με τους παλιούς και φυσικά η ποιότητα των παικτών που έχουν προστεθεί στο ρόστερ είναι κάτι που κάνει τον κόσμο της ομάδας να έχει υψηλές προσδοκίες».

Για τα όσα συνάντησε στον Άρη: «Είναι σημαντικό για μας να είμαστε ανταγωνιστικοί, να μπορέσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα, ώστε να διεκδικήσουμε πράγματα στην Ελλάδα, γνωρίζω ότι θέλουμε το Κύπελλο, είναι βασικός μας στόχος και θα παλέψουμε γι' αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.