Μαυροβουνιώτης: Αμοιβαία εκτίμηση με τους ανθρώπους του Π. Μελά

Metrosport Team24 Ιουλίου 2021

Ο Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης συνεχίζει στο προπονητικό πόστο του Παύλου Μελά και τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

H προετοιμασία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας θα αρχίσει στις 2 Αυγού- στου. Αναφορικά με το ρόστερ, έχουν ανανεώσει οι Στέργιος Δούκας, Γρηγόρης Αθανασίου, Χαράλαμπος Δαμιανίδης και Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Μιλώντας στη «Μ» ο Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παύλο Μελά και την παραμονή του στην ομάδα για τέταρτη χρονιά είπε: «Θα είναι η τέταρτη μου χρονιά στον Παύλο Μελά. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση με τους ανθρώπους της ομάδας και γι’ αυτό δεν αργήσαμε να συμφωνήσουμε ώστε να πορευτούμε μαζί και φέτος. Στόχος του Παύλου Μελά είναι μια όσο το δυνατόν καλή πορεία. Δεν μπορώ να πω ξεκάθαρα τον στόχο της ομάδας γιατί είναι ακόμα νωρίς. Δεν ξέρω την δυναμική των αντιπάλων μας, αφού ελάχιστες ομάδες κινούνται μεταγραφικά».

 -Πως βλέπετε την επόμενη μέρα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό;

 «Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ήδη κάτι τέτοιο αρχίζει να φαίνεται, αφού πολλές ομάδες δυσκολεύονται να συγκροτήσουν διοίκηση».

 -Πόσο θα επηρεάσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο τα επόμενο χρόνια αυτή η διακοπή που υπήρξε στο ερασιτεχνικό ;

 «Σίγουρα θα επηρεάσει αυτή η κατάσταση και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αφού έχουν χαθεί γενιές ποδοσφαιριστών, αν και κατά τη γνώμη μου, όποιος ήθελε και είχε όρεξη για να βελτιωθεί, θα μπορούσε να το κάνει ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες».

 -Η άποψη σας για τον εμβολιασμό των αθλητών που συζητιέται;

 «Για τον εμβολιασμό των αθλητών θα πρέπει να υπάρχει κατά τη γνώμη μια κοινή οδηγία για όλους τους αθλητές και όχι ασάφειες, γιατί το μόνο που θα καταφέρουνε είναι να διχάσουν τον κόσμο, κάτι το οποίο θα είναι πολύ άσχημο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.