Μαυρογένης: «Η ΕΚΑΣΘ πρέπει να σκύψει πάνω από τα προβλήματα των σωματείων»

Metrosport Team28 Μαρτίου 2024

Ο νέος πρόεδρος ΕΚΑΣΘ, Αντώνης Μαυρογένης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τους νέους στόχους της ΕΚΑΣΘ, τονίζοντας το πρόβλημα των γηπέδων.

Αναλυτικά όσα είπε: «Αυτή τη στιγμή τα προβλήματα που υπάρχουν στον νομό μας είναι τα γήπεδα, τα οποία δυστυχώς δεν φτάνουν, έχουμε πρόβλημα με τα γήπεδα. Πρέπει δούμε τι προβλήματα υπάρχουν ώστε να βοηθήσουμε τα σωματεία, για να γίνουν τα γήπεδα ξανά λειτουργικά.

Υπάρχουν γήπεδα μέσα σχολεία που δεν εκμεταλλεύονται από τις ομάδες. Μετά την καταγραφή των γηπέδων θα απευθυνθούμε στους δημάρχους, στη Γενική Γραμματεία και στη Περιφέρεια, ώστε όποιος μπορεί να βοηθήσει. 

Αυτή τη στιγμή 118 σωματεία είχαν δικαίωμα ψήφου, τα ενεργά σωματεία της Ένωσης είναι 125. Τα σωματεία είναι λιγότερα από προηγούμενες χρονιές, είχαν φτάσει και 165 κάποια στιγμή, αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό που υπάρχει μια συρρίκνωση. 

Δεύτερο θέμα είναι οι συναντήσεις με τα σωματεία, γιατί λόγω κορονοϊού δεν υπήρχαν συναντήσεις. Πρέπει η Ένωση να σκύψει πάνω από τα προβλήματα των σωματείων, έχουν τεράστια προβλήματα. Επίσης, προτεραιότητά μας είναι η εξωστρέφεια τη Ένωσης, να απευθυνθούμε στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, με εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Υπάρχει ένα πρόβλημα στις μικρές ηλικίες με τους γονείς και θα πρέπει να λιγοστέψουμε τα προβλήματα και σε αυτόν τον τομέα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.