«Κανείς δεν θα φύγει το Πάσχα, όποιος βγαίνει από την καραντίνα είναι... δολοφόνος»

Metrosport Team03 Απριλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Στράτος Μαυροειδάκος.

Ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών τοποθετήθηκε αναφορικά με τα μέτρα που θα εφαρμοστούν στην Ελλάδα ενόψει Πάσχα, τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ αναφέρθηκε και στις παραβάσεις που έχουν φτάσει μέχρι τις 3.000 ημερησίως.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την έξοδο του Πάσχα: «Όπως λέει ο κύριος Τσιόδρας και η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβουμε ότι η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ένα Πάσχα είναι, θα περάσει. Υπάρχουν ελάχιστοι πολίτες που δεν υπακούν στα υπάρχοντα μέτρα και για αυτούς τους λόγους θα υπάρξουν και νέα μέτρα. Εμείς θα είμαστε στα διόδια και σε όλες τις εξόδους επί 24 ώρες, πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι κανένας δεν θα φύγει το Πάσχα. Κάποιοι μέσω του TAXISNET άλλαξαν τον τόπο κατοικίας τους για να μπορέσουν να μετακινηθούν στα εξοχικά τους, αυτό δεν θα το αφήσουμε να γίνει καθώς μιλάμε για ένα θέμα υγείας. Δεν θέλουμε να περιορίσουμε την ελευθερία κανενός, εμείς σαν Ελληνες και δημοκρατικοί αστυνομικοί λειτουργούμε ως υπηρέτες του ελληνικού λαού».

Αναφορικά με το κλείσιμο των διοδίων και τις παραβάσεις: «Ενόψει μεγάλης εβδομάδας έχει πέσει στο τραπέζι να κλείσουν τα διόδια. Αν με διατάξουν κάτι τέτοιο εγώ θα κλείσω εκείνη την ώρα και δεν θα περάσει κανένας. Οι παραβάσεις αυξάνονται καθημερινά, έφτασαν μέχρι τις 3.000. Εμείς δεν αποσκοπούμε στο κέρδος μέσα από το πρόστιμο, ενώ υπάρχει και το δεδομένο να διπλασιαστούν τα πρόστιμα. Όταν κάποιος βγαίνει από την καραντίνα είναι δολοφόνος καθώς είναι σαν να βγαίνει με το καλάσνικοφ έξω».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.