Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Στον στρατό ήταν εφιαλτικά με έκαναν τζουκ μποξ και παραλίγο να με βιάσουν κιόλας»

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Αναδρομή στις δυσκολίες του παρελθόντος, στα παιδικά χρόνια αλλά και στα πρώτα επαγγελματικά βήματα έκαναν σε συνέντευξη που παραχώρησαν οΜαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Το ζευγάρι, το οποίο απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Σούπερ Κατερίνα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε δυσκολίες που βίωσαν στο παρελθόν, στις φήμες για τη σχέση τους καθώς και στα επαγγελματικά τους βήματα.



Το ζευγάρι άνοιξε τη καρδιά του, με τον Μαυρίκιο να αναφέρεται ακόμα και σε φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τη σχέση τους, τονίζοντας πως «η Ιλάειρα άνοιξε την επιχείρησή της με δικά της λεφτά. Επιτρέπεται να με ρωτάνε πόσα χρήματα πληρώνω την Ιλάειρα για να παριστάνει τη σύντροφό μου; Πόσο απάνθρωπος πρέπει να είσαι για να το σκεφτείς και να το κάνεις αυτό;».


Μαυρίκιος Μαυρικίου: Στο στρατό αποπειράθηκαν μέχρι και να με βιάσουν


Ο Μαυρίκιος αναφέρθηκε στο bullying που βίωσε στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, ενώ μίλησε και για μία απόπειρα βιασμού, περιστατικά τα οποία τον έφτασαν σε σημείο να θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του.

«Έχω δεχτεί bullying για τα κιλά και τις επιλογές μου. Στον στρατό με είχαν χτυπήσει, αποπειράθηκαν μέχρι και να με βιάσουν. Με έκλειναν στο φοριαμό, μου έριχναν κέρματα για να τους τραγουδήσω. Ένιωθα ότι είμαι σε αδιέξοδο και σκέφτηκα να κάνω κακό στον εαυτό μου», είπε.

Ιλάειρα Ζήση: Είχα καθηγήτρια στο σχολείο που με χτυπούσε



Με τη σειρά της, η Ιλάειρα Ζήση μίλησε κι εκείνη για τις δυσκολίες που έχει ζήσει. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δουλεύω σερβιτόρα στο μαγαζί του μπαμπά μου. Έβγαλα τα πρώτα μου χρήματα και έκανα την πρώτη μου κολεξιόν με ρούχα. Είχαμε μια καθηγήτρια στο σχολείο που μας χτυπούσε. Τα παιδιά με κορόιδευαν, γιατί ήμουν πολύ διαφορετική από εκείνα», τόνισε.



Εμφανώς συγκινημένη, αναφέρθηκε στη δυσκολία που είχε ως παιδί στο να κάνει φίλους: «Έλεγα στη μαμά μου "δεν έχω φίλους" και μου έλεγε θα πας στο γυμνάσιο και θα βρεις φίλους, θα πας στο λύκειο και θα βρεις φίλους, θα πας στο πανεπιστήμιο και θα βρεις φίλους, αλλά δεν ταίριαζα με τα παιδιά. Οι καθηγητές μου δεν είχαν διαγνώσει ότι έχω δυσλεξία και μου έλεγαν ότι θα αποτύχω και δεν θα κάνω τίποτα στη ζωή μου. Αλλά με κράτησε ο Θεός, γιατί έχω μεγάλη πίστη».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.