Ματσάρα στο Φίλυρο και πρόκριση στα πέναλτι για την ΑΕ Πυλαίας

Δημήτρης Καλαϊτζής10 Οκτωβρίου 2020

Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, με τρομερές εναλλαγές στο σκορ, εκατέρωθεν ευκαιρίες και αποβολή, η ΑΕ Πυλαίας στάθηκε πιο τυχερή στη διαδικασία των πέναλτι και κατάφερε να επικρατήσει 5-3 της ΑΕ Φιλύρου και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν με τους καλύτερους οιωνούς την αναμέτρηση, καθώς ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Κακαράκη στο 50΄. 

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η ομάδα του Πετρονικολού έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Τσαχειρίδη και σα να μην έφτανε αυτό, η ΑΕ Πυλαίας διπλασίασε τα τέρματά της με τον Κουτζουρίδη στο 55΄. 

Ωστόσο, το Φίλυρο δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε με δυο εύστοχα πέναλτι του Τσότρα (70΄, 93΄) να στείλει το ματς στην παράταση. 

Στο έξτρα ημίωρο, η Πυλαία πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Ματζαρλή (110’), για να έρθει ο Τσότρας (115΄) να σημειώσει το τρίτο του τέρμα στην αναμέτρηση και το ματς να πάει στα πέναλτι. Εκεί, η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι, καθώς έχασε πέναλτι και έτσι η ΑΕ Πυλαίας κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Φιλύρου: Λαζαρίδης, Τσαχουρίδης, Λιπίτικας, Τσότρας, Καλαμπάκας, Κουτουνίδης, Τσακιρίδης, Τσαχειρίδης, Χατζηζήσης, Κρεμασμένος, Χειλιόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Στάικος, Σταθόπουλος, Αχελωνούδης, Παπαγιαννόπουλος, Πάπου

ΑΕ Πυλαίας: Σταμπουλίδης, Παπίλας, Κουτζουρίδης, Κακαράκης, Τζιαφερίδης, Ματζαρλής, Νατσιόπουλος. Γκόλιας, Τσακιρίδης, Χρυσοστόμου, Χατζησεβαστός. 

Έπαιξαν και οι: Σεγκέργκι, Ριτζούδης, Μπερμπέρης, Ντάμα.

Μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα στο Φίλυρο, ο ποδοσφαιριστής των ηττημένων, Γιάννης Τσότρας, δήλωσε στο metrosport.gr.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με ρυθμό και από τις δυο πλευρές. Πέρα από την έκβαση του σκορ, η ομάδα μας πάλεψε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και κατάφερε ακόμη και με δέκα παίκτες να γυρίσει το παιχνίδι και να το φέρει στην ισοπαλία. Έγινε κατάθεση ψυχής από όλα τα παιδιά και το μόνο που αξίζουν είναι συγχαρητήρια! Ευχαριστούμε και τον κόσμο που μας υποστηρίζει σε κάθε παιχνίδι με οποιονδήποτε τρόπο. Συνεχίζουμε με πίστη και δουλειά για να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο Πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της ΑΕ Πυλαίας και καλή συνέχεια να έχει στη διοργάνωση».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΑΕ Φιλύρου, Χρήστος Πετρονικολού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και γύρισαν ένα παιχνίδι από 0-2 με 10 παίχτες σε 2-2 και από 2-3 σε 3-3 αγωνιζόμενοι για 75 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα. Και καλή συνέχεια στην ομάδα της ΑΕ Πυλαίας. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.