Ματσάρα στη Σερβία, φωνάζουν οι Πορτογάλοι - Δεν έπαιξε ο Ζίβκοβιτς

Στέφανος Αβραμίδης28 Μαρτίου 2021

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο Βελιγράδι όπου Σερβία και Πορτογαλία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Οι «πλάβι» αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος στο 1000ο παιχνίδι της καριέρας του 66χρονου τεχνικού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 με τα γκολ του Ντιόγκο Ζότα στο 11’ και στο 36’. 

Όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και αφού μείωσαν με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο (46’) με τον Μίτροβιτς, ισοφάρισαν στο 60’ με τον Κόστιτς. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Μιλένκοβιτς.

Η φάση του αγώνα έγινε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Ντμίτροβιτς, πλάσαρε στην κενή εστία, η μπάλα πέρασε τη γραμμή αλλά ο βοηθός έμεινε στη θέση του. Ο αρχηγός της Πορτογαλίας διαμαρτυρήθηκε έντονα και δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον Ολλανδό διαιτητή, Ντάνι Μάκελι. Μάλιστα, αποχώρησε μόνος του από το γήπεδο πριν τη λήξη του αγώνα, πετώντας στο χόρτο και το περιβραχιόνιο τουν αρχηγού.

Στο «μέτωπο» των νυν και πρώην παικτών του ΠΑΟΚ, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν αγωνίστηκε ενώ ο Σέρτζιο Ολιβέιρα αγωνίστηκε για 73 λεπτά και αντικαταστάθηκε από τον Ρενάτο Σάντσες.

Σόκαρε την Ιρλανδία το Λουξεμβούργο

Τεράστια νίκη πήρε το Λουξεμβούργο μέσα στην Ιρλανδία με 0-1.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Γκέρσον Ροντρίγκες στο 85ο λεπτό του αγώνα με πολύ ωραίο δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Άγγιξε τη νίκη η Μάλτα

Κοντά σε μια σπουδαία νίκη έφτασε η Μάλτα που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σλοβακία στην Τρνάβα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 χάρη στα έξοχα γκολ του Γκάμπιν στο 16’ και του Σαταριάνο στο 19’. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια μέσα σε 4 λεπτά (49’-53’) με τους Στρέλετς και Σκρίνιαρ.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη αλλά το 2-2 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.