Ματσάρα -Χ-ωρίς νικητή στη Λεωφόρο

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Μαΐου 2021

Ο Αστέρας Τρίπολης αν και προηγήθηκε δυο φορές στη Λεωφόρο, δεν κατάφερε να φύγει νικητής, καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1. 

Στα του αγώνα, οι Αρκάδες ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Σουάρεθ στο 10΄. 


Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε με τον Χατζηγιοβάνη στο 28΄. 


Και λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στην ανάπαυλα, η ομάδα του Ράσταβατς ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμά της χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες. 

Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό, ο Χατζηγιοβάνης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι έφερε το ματς στα ίσα. 

Στα εναπομείναντα λεπτά οι «πράσινοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανατρέψουν το σκορ, όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι και μοιραία έμεινε το 2-2 μέχρι το τέλος. 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Βέλεθ, Πούγγουρας. Μολό, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Νιάς, Ενγκμπακοτό (73' Καμπετσής), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (65' Καρλίτος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Βαλιέντε, Τιλίκα (79' Ρεγκίς), Μπαράλες (56' Τζίμας), Μουνάφο, Σουάρεθ, Ριέρα (56' Γκόμες), Κώτσιρας (90' + 4' Γκαρθία), Σίτο (56' Αλί Μπαμπά), Χριστόπουλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.