Μάτος: «Ο Ζαμπά χρειάζεται την ευκαιρία για να σηκωθεί»

Κώστας Πετρωτός30 Μαρτίου 2021

Ρεπορτάζ : Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης

Η δική του παρέμβαση για να προχωρήσει ο δανεισμός του Λέο Ζαμπά στην Βάσκο ντα Γκάμα ήταν άκρως καταλυτική.

Ήταν εκείνος που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 22χρονο εξτρέμ στους ανθρώπους του βραζιλιάνικου συλλόγου, καθώς και στον προπονητή της ομάδας, Μαρσέλο Κάμπο. Κοινώς έβαλε πλάτη για να καμφθούν οι όποιες αντιρρήσεις που, λογικά υπήρχαν, έτσι ώστε ο Ζαμπά να πάρει την ευκαιρία του να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο λόγος για τον Λέο Μάτος που μίλησε στην «M» και το metrosport.gr για τον συμπατριώτη του, πρώην και νυν συμπαίκτη του, καθώς και για το πώς ο ίδιος σκέφτηκε πριν παρέμβει για να δώσει λύση στο αδιέξοδο στο οποίο είχε βρεθεί η σχέση του 22χρονου εξτρέμ με τον ΠΑΟΚ.

«Ο Λέο Ζαμπά είναι ένας νεαρός παίκτης που έχει αποδείξει, κυρίως στην πρώτη σεζόν του στον ΠΑΟΚ, ότι διαθέτει πολύ ταλέντο. Δυστυχώς για εκείνον, ο τραυματισμός του στο γόνατο και ορισμένα προβλήματα συμπεριφοράς τον έβγαλαν από τον δρόμο της εξέλιξής του σε έναν μεγάλο παίκτη», σημείωσε αρχικά ο πρώτην δεξιός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι, μετά από με όλα όσα έχει περάσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει ωριμάσει πολύ ως προσωπικότητα.

Όλοι άνθρωποι στην διάρκεια της ζωής τους ενδέχεται να πέσουν και χρειάζονται μία ευκαιρία να σηκωθούν και αυτό συμβαίνει και με τον Ζαμπά». Κατέληξε, λέγοντας: «Ήταν μία σπουδαία απόφαση από πλευράς ΠΑΟΚ να δώσουν την ευκαιρία στον Ζαμπά να έρθει στην Βάσκο ντα Γκάμα και να προσπαθήσει να κερδίσει τον χαμένο χρόνο. Θα είμαι δίπλα του καθημερινά και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω να αναρρώσει, έτσι ώστε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ πιο δυνατός».

Το επόμενο παιχνίδι της Βάσκο είναι εκτός έδρας κόντρα στην Φλουμινένσε, ξημερώματα Τετάρτης και μένει να φανεί αν ο Ζαμπά προλαβαίνει να δηλώσει παρών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.