Μάτος: «Εξαιρετικά ισορροπημένο το Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ, θα είμαι με τον Δικέφαλο»

Κώστας Πετρωτός21 Μαρτίου 2022

Για την δική του Μαρσέιγ, αλλά και την κόντρα της με την ομάδα που δέθηκε όσο καμία άλλη στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ, μίλησε στην εκπομπή της NOVA, «Monday FC», ο Λέο Μάτος. 

Ο 36χρονος μπακ έκανε λόγο για ισορροπημένο ζευγάρι, αλλά δήλωσε ξεκάθαρα υπέρ του ΠΑΟΚ σε ένα ζευγάρι αγώνων που θα 'θελε να παίξει και ο ίδιος. Παράλληλα, άφησες ανοιχτή πόρτα για συνεργασία από άλλο πόστο στον ΠΑΟΚ.

Όσα είπε για το ζευγάρι Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League:

«Για μένα θα είναι ιδιαίτερο ματς, γιατί είχα την ευκαιρία να παίξω για 2,5 χρόνια και στη Μαρσέιγ. Μετά επέστρεψα στη Βραζιλία, είχα ένα πέρασμα από την Ουκρανία και έπειτα έπαιξα για τον ΠΑΟΚ. Για μένα είναι ιδιαίτερο ματς, θα ήθελα πολύ να το παίξω. Για την ιστορία μου στον ΠΑΟΚ και την αγάπη που έχω για τον ΠΑΟΚ, θα υποστηρίξω να νικήσει γιατί εκεί πέρασα τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Έχω φίλους εκεί, τον Ραζβάν που είναι πολύ φίλος μου, όλο το προπονητικό σταφ, τον πρόεδρο, πολλούς παίκτες, τον Λούκας Τέιλορ, τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, πολλούς παίκτες. Έχω πολλούς φίλους εκεί και είναι σαν οικογένειά μου. Θα υποστηρίξω τον ΠΑΟΚ να περάσει τη Μαρσέιγ.

Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά ισορροπημένο όσον αφορά στις πιθανότητες, γιατί είναι δύο τεράστιες ομάδες. Αν έχουν φτάσει σε αυτή τη φάση του Conference League, είναι γιατί είναι πολύ ικανές ομάδες. Θα είναι δύσκολα ματς και για τις δύο ομάδες, είναι πολύ ισορροπημένο ζευγάρι και δεν νομίζω ότι καμία από τις δύο ότι έχει πλεονέκτημα. Υποστηρίζω, όμως, πολύ τον ΠΑΟΚ».

Για την σχέση του με τον ΠΑΟΚ:

«Ναι, έχω υπερβολική αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, φανταζόμουν να συνεχίσω 1-2 χρόνια ακόμη, όπως συμβαίνει με τον Βιεϊρίνια, και να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Να παίξω, δηλαδή, δύο χρόνια και να αποσυρθώ. Αυτό ήταν το αρχικό μου πλάνο, αλλά συνέβησαν κάποια γεγονότα και επέλεξα να επιστρέψω στη Βραζιλία για να είμαι κοντά στον πατέρα μου. 

Είχε πρόβλημα υγείας και έλαβα αυτήν την απόφαση. Όταν επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη, είχα μια κουβέντα για να επιστρέψω καθώς έψαχναν δεξιό μπακ. Αλλά, δεν ήταν κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ήταν μια γενική κουβέντα σε τι κατάσταση ήμουν, αν έπαιζα, σε περίπτωση που η ομάδα κινούνταν για την απόκτηση μπακ. Αλλά δεν έγινε πιο συγκεκριμένο για να επιστρέψω. Αλλά θεωρώ ότι το πέρασμά μου από τον ΠΑΟΚ ήταν νικηφόρο, ευχάριστο και έχω τη βεβαιότητα ότι μετά το τέλος της καριέρας μου θα μπορέσω να συνεργαστώ σε άλλο πλαίσιο με τον ΠΑΟΚ». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.