Μάτος: «Δεν χρειάζονται δραματικές αλλαγές, πάμε για την πρόκριση»

Δημήτρης Καλαϊτζής02 Φεβρουαρίου 2020

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος, μιλώντας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ τόνισε ότι: «δεν χρειάζονται δραματικές αλλαγές, με τον κόσμο στο πλευρό μας να πάρουμε αποτέλεσμα πρόκρισης».

Σήμερα η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Πριν το παιχνίδι σχεδιάζεις τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις τον αντίπαλο, αλλά όταν ξεκινάει ο αγώνας τα πράγμαα δυσκολεύουν και δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένεις. Δυστυχώς χάσαμε σήμερα το ματς, αλλά το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να ανακτήσουμε τους χαμένους βαθμούς. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον κόσμο για την ήττα, αλλά αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό καθημερινά. Τώρα, μπροστά μας έχουμε το ματς Κυπέλλου με τον ίδιο αντίπαλο και θέλουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας να πάρουμε αποτέλεσμα πρόκρισης.»

«Πάντα μας ανησυχούν οι εμφανίσεις μας, ανεξαιρέτως αν κερδίζουμε ή όχι. Πρέπει να βελτιωνόμαστε καθημερινά, να έχουμε το ίδιο κίνητρο και αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν χρειάζονται δραματικές αλλαγές και να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που δουλεύουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.