Ματίγια: «Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Metrosport Team06 Μαρτίου 2022

Ο Άρης πέτυχε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League 1. O Χαβιέρ Ματίγια μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη χαμένη αυτοπεποίθηση που βρήκαν οι «κίτρινοι» και για την πίστης των ποδοσφαιριστών ότι μπορούσαν να κερδίσουν το παιχνίδι, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Στην αρχή μίλησε για τη χαμένη αυτοπεποίθηση της ομάδας και για την πίστη πως μπορούν να γυρίσουν το παιχνίδι: «Νομίζω ότι βρήκαμε τη χαμένη αυτοπεποίθηση μας. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο παιχνίδι αλλά εμείς δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το λέγαμε στα αποδυτήρια γιατί το πιστεύαμε. Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, το άξιζε», είπε και αναφέρθηκε στην πληθώρα κινήτρων.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχαμε πολλούς λόγους για να κερδίσουμε. Θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη και στον Ματέο ο οποίος έχασε τον πατέρα του και είναι στην Αργεντινή. Θέλαμε να τον αγκαλιάσουμε. Ο δεύτερος ήταν για να αφιερώσουμε τη νίκη στον Άλκη στον οποίον θα αφιερώνουμε κάθε επιτυχία και ο τρίτος, ο πόλεμος στην Ουκρανία. Εκεί είναι η σκέψη όλων».

Στο τέλος, μίλησε για την επιστροφή των έξι βαθμών και για τη ψυχολογία των "κίτρινων": «Οι βαθμοί μας ανήκαν. Τους κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο, δεν μας τους χάρισε κανείς. Η ομάδα διανύει μια καλή περίοδο, θεωρώ ότι πλέον είναι στον σωστό δρόμο. Αλλάξαμε προπονητή και αλλάξαμε λίγο το σκεπτικό μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.