Ματίγια: «Αξίζαμε την 3η θέση, πολύ σημαντική η έξοδος στην Ευρώπη»

Metrosport Team18 Μαΐου 2022

Στη σημασία της Ευρώπης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στα κανάλια Novasports ο Χαβιέ Ματίγια, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΣ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Κρατάω όλη την κανονική διάρκεια, μάθαινα από τα δύσκολα και φυσικά τις τρεις νίκες στο τέλος. Ο σύλλογος πέρασε δύσκολα με το -6 στην αρχή, αξίζαμε να τους πάρουμε πίσω. Εμείς αξίζαμε αυτή την 3η θέση. Αν υπήρχαν μερικά παιχνίδια ακόμη θα ήμασταν ακόμη πιο ψηλά.

Η Ευρώπη είναι μια καλή βάση για την επόμενη χρονιά, είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο γιατί αυτός ήταν ο στόχος. Ολα τα χρόνια που είμαι στην ομάδα τερματίζαμε σε υψηλές θέσεις. Πάμε σε διακοπές χαρούμενοι, όπως χαρούμενοι είναι και οι οπαδοί μας».

Για την κορυφαία στιγμή της σεζόν: «Είχαμε πολλές καλές στιγμές, αλλά μένει η τελευταία εβδομάδα με τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ όπως και η νίκη επί του ΠΑΟΚ, γιατί ερχόμασταν από δύσκολη φάση. Ολοι νόμιζαν πως ο Αρης θα μείνει εκτός Ευρώπης, αλλά εμείς αποδείξαμε τι αξίζαμε. Είμαστε μια καλή ομάδα, είμαστε μια οικογένεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.