Ματίγια: Από τα «μαγικά» χτυπήματα, στα 6 φετινά λεπτά και τις... συμπτώσεις με Λαμία

Μάνος Χατζάκης17 Οκτωβρίου 2021

Ο Χαβιέ Ματίγια προβάρει φανέλα βασικού, ελλείψει του... τιμωρημένου Σάσα, ο οποίος συμμετείχε σε επεισόδιο μαζί με τον Μπεναλουάν στην προπόνηση των "κιτρινόμαυρων".

Ο ισπανός χαφ έμεινε μήνες εκτός βασικών πλάνων του Άκη Μάντζιου, ο οποίος με τη γενικότερη στάση του έδειχνε ότι δεν υπολογίζει στον ποδοσφαιριστή.

Πλέον, ο προπονητής του Άρη -θέλοντας και μη- ευελπιστεί ότι ο Ματίγια θα τον... δικαιώσει και θα ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, παρά το γεγονός ότι του λείπει και ρυθμός και παιχνίδια. 

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε 5 ματς Πρωταθλήματος έχει αγωνιστεί μόλις 6 (!) λεπτά και συγκεκριμένα απέναντι σε Παναθηναϊκό (μπήκε στις καθυστερήσεις) και Ατρόμητο (πέρασε προς τη λήξη της αναμέτρησης).

Κι όλα αυτά, ενώ στα χρόνια που φορά τη φανέλα με τον Θεό του Πολέμου έχει γίνει "ήρωας" σε ουκ ολίγα (και σημαντικά) παιχνίδια, τα οποία έδωσαν βαθμούς στην ομάδα του.

Όπως για παράδειγμα κόντρα στη... Λαμία, σε παιχνίδι του "Κλ. Βικελίδης", τον Ιανουάριο του 2019, όταν λύτρωσε στο τέλος τους γηπεδούχους, με φοβερή εκτέλεση φάουλ, και μαζί τον τότε προπονητή του, Σάββα Παντελίδη, ο οποίος περνούσε δύσκολες μέρες στο Χαριλάου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.