«Μάτια» του ΠΑΟΚ στο Γαλλία – Μολδαβία είδαν τον γιό του Ζιντάν να σκοράρει

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2021

Την αναμέτρηση της εθνικής ομάδας παίδων της Γαλλίας με αντίπαλο την αντίστοιχη της Μολδαβίας, που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κατερίνης, παρακολούθησαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ και “τσέκαραν” ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.


Η εθνική Παίδων της Γαλλίας κέρδισε με σκορ 3-0.

Στον ίδιο όμιλο, συμμετέχουν η εθνική ομάδα παίδων της Ελλάδας και της Κύπρου. Στην Κατερίνη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρέθηκαν ο Γιώργος Κωστίκος και ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος. 

Ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ του Δικεφάλου και ο διευθυντής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν νεαρούς παίκτες και των δύο ομάδων. Και όσα ονόματα προστέθηκαν στα μπλοκάκια τους, θα τεθούν υπό διεξοδική παρακολούθηση τους επόμενους μήνες.


Η Γαλλία προηγήθηκε με σκορ 1-0 στο 20ο λεπτό με σκόρερ τον Σαετέλ και διπλασίασε τα τέρματά της στο 45ο λεπτό με τον ίδιο παίκτη. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 85ο λεπτό απο τον Ελιάζ Ζιντάν. Πρόκειται για τον 15χρονο γιό του Ζινεντίν Ζιντάν, που ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης (U17) (υπέγραψε το συμβόλαιό του την 1η Ιουλίου του τρέχοντος έτους) και αγωνίζεται κυρίως σε όλη την αριστερή πλευρά. Ο Ελιάζ Ζιντάν δεν ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση, όμως στο χρονικό διάστημα που συμμετείχε πέτυχε το τρίτο γκολ της Γαλλίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.