Ματελόπουλος: «Περήφανος για το παιχνίδι που κάναμε»

Δημήτρης Καλαϊτζής01 Μαΐου 2023

Η ΑΕ Φιλύρου παρά τα προβλήματα τραυματισμών κοίταξε στα μάτια την Αυγή, όμως δύο αδράνειες στην άμυνα της στέρησαν τη νίκη (2-2) που θα τις έδινε το εισιτήριο για την Α1. 

Ωστόσο, η ομάδα του Θωμά Ματελόπουλου έχει μία δεύτερη ευκαιρία για να πάρει την άνοδο μέσα από το μονοπάτι των δευτεραθλητών (ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, ΑΣ Νεάπολης, Εθνικός Πυλαίας και Αετός Βασιλικών). Θα υπάρξει Πρωτάθλημα ενός γύρου και μόλις μία ομάδα θα πανηγυρίσει την άνοδο. 

Ο προπονητής της ΑΕ Φιλύρου μετά το ισόπαλο 2-2 με τον Ιάσονα Αυγής, δήλωσε χαρακτηριστικά στο metrosport.gr: 

«Ήταν ένας αγώνας στον οποίο θέλαμε μόνο τη νίκη για να κερδίσουμε την άνοδο στην Α1. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα όλοι οι παίκτες τήρησαν το πλάνο για το οποίο είχαμε δουλέψει για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από κανέναν ποδοσφαιριστή μου, όλοι έδωσαν το 100% απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Η εμπειρία στο τέλος έπαιξε τον ρόλο της και δεν καταφέραμε να φύγουμε νικητές. Συγχαρητήρια στον Ιάσονα αλλά και στον εξαιρετικό αντίπαλο προπονητή για την άνοδο. Νιώθω τυχερός που είμαι σε μια ομάδα με τόσο νέους παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ και να φέρουν τον κόσμο μας σε ένα τόσο μακρινό εκτός έδρας ματς. Προχωράμε να κυνηγήσουμε κάτι πολύ δύσκολο και πάλι απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.