Μαρτίνς: «Ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός και πήρε το παιχνίδι»

Metrosport Team13 Ιουλίου 2020

Στην αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ αλλά και στο γεγονός πως η ομάδα του δεν είναι ο εαυτός της, στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Το παιχνίδι είχε λίγη επιθετική δραστηριότητα, εμείς κάναμε 1-2 ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ έκανε μια ευκαιρία και κατάφερε να σκοράρει, ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός και πήρε το παιχνίδι. Δεν υπήρξε κάποια έκπληξη, στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν ήμασταν κυρίαρχοι. Μετά είχαμε τον έλεγχο αλλά χωρίς να κάνουμε σπουδαία πράγματα, δεν είμαστε ο εαυτός μας. Μπορούμε να επανέλθουμε, έχουμε πολλά πράγματα να διεκδικήσουμε, ξέρουμε πολύ καλά τις δυνατότητές μας».

Για το τέλος του αήττητου: «Τίποτα δεν ακυρώνει αυτό που έχουμε καταφέρει ως τώρα, θέλαμε το αήττητο αλλά είμαστε πρωταθλητές με όλη την αξία μας. Η ομάδα έχει δείξει στα τελευταία 4 παιχνίδια πως δεν κάνει ό,τι μπορεί, μπορούμε να κάνουμε περισσότερο».

Για το αν η ήττα αυτή θα είναι διδακτική: «Πολλά πράγματα μπορεί να σημαίνει μια ήττα αλλά δεν είναι ευχάριστα. Μπορεί να σημαίνει επαγρύπνηση, σε καμία περίπτωση μια ήττα δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι θετικό».

Για την φάση του γκολ του Χασάν που ακυρώθηκε: «Θα προτιμούσα να μην το σχολιάσω, θέλω να το δω και να το αναλύσω και να μην σχολιάσω τον διαιτητή».

Για την γεύση που του αφήνουν τα 6 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: «Η γεύση για όλο την πορεία μας στο πρωτάθλημα είναι φανταστική, αξίζαμε τον τίτλο, δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για τα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μια ήττα δεν μπορεί να ακυρώσει όσα πετύχαμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.