Μαρτίνς: «Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να φέρνει βαθμούς στην Ελλάδα!»

Γιώργος Ζαΐρης28 Φεβρουαρίου 2022

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξή του στην ΝΟVA φρόντισε να ευχηθεί στον ΠΑΟΚ καλή πορεία στο Conference αφού είναι πλέον η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί στην Ευρώπη του ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Όχι σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι θετικό -σ.σ. το ότι συνεχίζει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και όχι ο Ολυμπιακός. Εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Αυτός ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Θέλαμε να συνεχίσουμε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα με τον ίδιο τρόπο. Δεν νομίζουμε πως θα είχαμε κάποιο πρόβλημα.

Αυτή τη στιγμή ευχόμαστε να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να χαρίζει βαθμούς στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα αυτό. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες ή για ελαφρυντικά. Εδώ και πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που παίζει τα περισσότερα παιχνίδια με τον λιγότερο χρόνο ξεκούρασης και προετοιμασίας αλλά δεν παραπονεθήκαμε ποτέ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι καλό που δεν συνεχίζουμε στην Ευρώπη αλλά πρέπει να το δεχθούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.