Μαρτίκας: «Ο Μπάρτζης δεν είδε ποτέ την Ασημίνα με κινητό - Το παιχνίδι παίχτηκε πίσω από τις κάμερες»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2023

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλους για όλα. 

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης εξήγησε τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις κάμερες, καθώς και το παρασκήνιο πίσω από τις αποβολές Δαλάκα-Χατζηανδρέου. 

«Το παιχνίδι φέτος είναι ανέλπιστα διαφορετικό. Το Survivor All Star παίχτηκε πίσω από τις κάμερες. Τους έλεγα "βγείτε έξω από το κοτέτσι να δει ο κόσμος τι γίνεται". Τα πράγματα που δεν έχετε μάθει είναι αρκετά. Ένα από αυτά ήταν και οι αποβολές».

«Όταν μπήκα στο παιχνίδι, είχα έρθει κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη Σχίζα. Ήθελα να τον γνωρίσω, γιατί έβλεπα ότι έχει μια στρατηγική του κακομοίρη. Κάποια στιγμή, σε ένα συμβούλιο ξεκινάει να κλαίει και μόλις βγαίνουμε έξω, του λέω "τι συνέβη;", μου απαντάει "on camera αυτά που θέλουμε, έξω όμως αυτά που είναι". Για να μάθετε τι σημαίνει Μπάρτζης», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου. «Άλλη μέρα βλέπω τον Μπάρτζη να τρέμει ολόκληρος στην παραλία, πάμε στο συμβούλιο και βγαίνει και λέει ότι είδε την Ασημίνα με κινητό. Αυτό δεν έγινε ποτέ, δεν είδε ποτέ την Ασημίνα. Ήταν οσκαρική η εκτέλεσή του κι ακόμα περισσότερο οι απειλές, σε περίπτωση που δεν αποβαλόταν από το παιχνίδι».

«Ήθελε να ξεσηκωθούν οι πάντες για να φύγουν οι κοπέλες. Υπήρχαν ενδείξεις ότι έτρωγαν τα κορίτσια, στο τέλος βρέθηκαν κάποια μηνύματα, στα οποία ο local μίλαγε με κάποιον γνωστό των κοριτσιών για να τους βοηθήσει με το φαγητό κι όχι να μάθουν για το παιχνίδι. Έπαιξα το παιχνίδι τίμια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.