Μάρκος Αντόνιο: «Είδωλο για τον κόσμο ο Γκαρσία - Ότι πιο παθιασμένο έχω ζήσει στην καριέρα μου»

Metrosport Team29 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάρκος Αντόνιο.

Ο παλαίμαχος στόπερ που κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, μίλησε για τον προπονητή του εκείνη την περίοδο, Φερνάντο Σάντος, τους άλλοτε συμπαίκτες του Αντρέ Βιεϊρίνια και Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Βρίσκομαι στην Πορτογαλία αυτή την περίοδο, είμαι λίγο στεναχωρημένος με την τύχη της Πορτογαλίας που δεν πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με τον Σάντος έμαθα πολλά, είναι ένας πολύ καλός προπονητής και με είχε βοηθήσει πολύ να αναπτύξω τις ικανότητες μου. Ο κόσμος είναι λίγο νευριασμένος, γιατί η Πορτογαλία έχει πολύ καλό υλικό να πετύχει κάτι παραπάνω στο Ευρωπαϊκό, αλλά αρκετοί παίκτες είχαν φορτωθεί με παιχνίδια παραπάνω».

Για την κοινή του παρουσία με τον Βιεϊρίνια και τον Γκαρσία: «Με τον Αντρέ δεν έχουμε πλέον επαφές, ήμασταν μαζί και με τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά τώρα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο είναι ένα είδωλο για τους φίλους του Δικεφάλου».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Ήταν μία δύσκολη στιγμή για την καριέρα μου και για εμένα, αλλά τώρα ανήκει στο παρελθόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για την βοήθεια τους και τη στήριξη τους. Από εκεί και πέρα έπαιξα ξανά δύο χρόνια ποδόσφαιρο, αλλά σταμάτησα μετά». 

Ο ίδιος μίλησε και για τις αναμνήσεις του από τον Δικέφαλο: «Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ. Όταν ήρθα όλοι μιλούσαν για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Οι φίλαθλοι, είναι ότι πιο παθιασμένο έχω βιώσει στο ποδόσφαιρο και το έβλεπες εντός και εκτός γηπέδου. Η πιο ξεχωριστή στιγμή μου με τον ΠΑΟΚ, ήταν όταν κερδίσαμε τον Άρη για τον θεσμό του Κυπέλλου και όταν επιστρέψαμε στην Τούμπα ήταν λες και είχαμε κερδίσει το τρόπαιο. Εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσω να έρθω ξανά στην Τούμπα για να δω ένα παιχνίδι της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.