Μαρίνα Σάττι: Μετά τη Eurovision κάνει ντεμπούτο στην Αρχαία Επίδαυρο!

Metrosport Team10 Απριλίου 2024

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ανακοινώθηκε και οι προσεκτικοί αναγνώστες και λάτρεις της αρχαίας γραμματείας παρατήρησαν ότι στις 23 και 24 Αυγούστου το Θέατρο Τέχνης και το Θέατρο του Νέου Κόσμου θα παρουσιάσουν τις «Ικέτιδες» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη. 

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν η Λυδία Κονιόρδου, ο Άκης Σακελλαρίου και ο Γιάννης Τσορτέκης, ενώ τον εντυπωσιακό Χορό πενήντα νέων γυναικών θα απαρτίζουν μέλη της γυναικείας χορωδίας Chóres, νέες ηθοποιοί-σπουδάστριες της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης και χορεύτριες-ακροβάτισσες της ομάδας «Και όμως κινείται» με κορυφαία τη Χριστίνα Σουγιουλτζή. 

Προεξάρχουσες του Χορού θα είναι η Λένα Παπαληγούρα και η Λουκία Μιχαλοπούλου στον λόγο και στο τραγούδι η Μαρίνα Σάττι.

 Την είδηση επιβεβαίωσε σήμερα στην κάμερα της «Super Κατερίνας» ο Γιάννης Τσορτέκης, τον οποίο απολαμβάνουμε στον «Σκαραβαίο» του Alpha, στο «Underground» στο θέατρο Ακροπόλ με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Αλεξάνδρα Αϊδίνη και θα τον δούμε, έστω και «κλεφτά», στον δεύτερο κύκλο του «Maestro» τον Μάιο στο Mega.

 Η Μαρίνα Σάττι δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στο θέατρο. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις και είχε εντυπωσιάσει το κοινό με την ερμηνεία της ως Αρετούσα στον «Ερωτόκριτο» του Δημήτρη Μαραμή στη Λυρική.

 Δείτε το βίντεο:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.