Μαριαλένα Πασχίδη, η μάνατζερ που έφερε στην Ελλάδα τον ταχύτερο παίκτη στον κόσμο

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η Μαριαλένα Πασχίδη, με τη νεαρή μάνατζερ να μιλάει αναφορικά με τη μεταγραφή του Κάιν Γούλερι στον Ιωνικό, έναν ποδοσφαιριστή που μπαίνει στη λίστα με τους πιο γρήγορους στον κόσμο, αλλά και για τον ρόλο της μάνατζερ και τις ιδιαιτερότητες που συνάντησε ως γυναίκα.

Αρχικά ανέφερε για τον ρόλο της μάνατζερ: «Συμβαίνουν και αυτά, ίσως να μην είναι σύνηθες στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό συμβαίνει συχνά αυτό. Μέχρι πρότινος έκανα τα δύο μεταπτυχιακά μου στη Βαρκελώνη, αναφορικά με δημόσιες σχέσεις και Sport Business, αλλά και στη δόμηση μίας ομάδας και επέστρεψα τώρα στην Ελλάδα. Εγώ ήθελα να αισθάνομαι ασφαλής με τον εαυτό μου από άποψη γνώσεων, αλλά δεν αισθάνομαι ότι τα ξέρω όλα επειδή έκανα δύο μεταπτυχιακά».

Ενώ πρόσθεσε: «Ασχολούμαι με μικρές ηλικίες από 15 έως 17 ετών, είχα δύο παιδιά από τον Παναθηναϊκό και έναν άλλον από τον Αστέρα Τρίπολης που υπάρχει πλάνο για μεταγραφή στο εξωτερικό. Προσπαθώ να ασχολούμαι με παιδιά που έχουν περιθώριο εξέλιξης».

Ενώ για τον ποδοσφαιριστή, ανέφερε: «Δεν αυτοσυστήνεται το παιδί έτσι, απλά έγινε μία μέτρηση για τους πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές του 2023 και ο πιο γρήγορος εν ενεργεία είναι ο Ρούντιγκερ με επίδοση 36.7 χιλιόμετρα την ώρα σε σπριντ, ενώ ο Γούλερι έχει την ίδια επίδοση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.