Μαργαρίτης: «Να βγάλουμε αντίδραση»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με το Μαρούσι, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, στις 14:45, για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα της μεσημεριανής προπόνησης του Δικεφάλου περιελάμβανε ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Μαργαρίτης έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι και τόνισε ότι οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να βγάλουν αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από την Τόφας.

«Έχουμε μπροστά μας ένα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Μαρούσι και το ζητούμενο για μας είναι να αντιδράσουμε μετά το παιχνίδι με την Tofas και να κερδίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, να μείνουμε στο πλάνο μας και να πάρουμε τη νίκη και με τη βοήθεια του κόσμου μας. Θέλω ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που είχαν μία μοναδική παρουσία και συμπεριφορά στο παιχνίδι της Τρίτης. Ήταν δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρά την εξέλιξη που είχε το ματς. Η ενέργεια που μας δίνουν θα είναι πολύ σημαντική και στο αυριανό παιχνίδι» δήλωσε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.