Δ. Μάρδας: «Ετσι έζησα τον γάμο του Δημήτρη με την Κυβέλη» - Το δώρο του Αλέξη Τσίπρα

Metrosport Team27 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Δημήτρης Μάρδας, πεθερός του Δημήτρη Πέλκα, για τον γάμο της κόρης του, Κυβέλης Μάρδα με τον Δημήτρη, στην Κωνσταντινούπολη.

Η συγκίνηση ήταν έντονη, κάτι το οποίο φάνηκε και στο βίντεο. Ο Δημήτρης Μάρδας, ο πρώην υπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στις δηλώσεις του είπε:

«Ήταν όμορφα, μαζεύτηκαν φίλοι μας από την Ελλάδα, από την Τουρκία, κυρίως γνωστοί των παιδιών. Από επώνυμους, υπήρξαν ποδοσφαιριστές, πολιτικοί, είχα καλέσει και τον πρώτη υπουργό οικονομικών της Τουρκίας, αλλά δεν μπόρεσε να έρθει. Υπήρξαν αρκετοί καλεσμένοι που δεν τους γνώριζα. Κυρίως όμως ήταν οι φίλοι μας. Ηρθε ο πρόεδρος της Φενερ μαζί με το επιτελείο του. Ηταν φίλοι των παιδιών. Εμάς μας έδωσαν ένα όριο φίλων και γνωστών. Καλέσαμε πολύ λίγα άτομα. Εγώ οργάνωσα για τους φίλους μου ένα παρτάκι.

Μετά τον γάμο, οργανώθηκε ένα πολύ ωραίο βραδινό, μπροστά από τον Βόσπορο. Μία μεγάλη σημαία της Φενέρ είχε αναρτηθεί. Ελληνικό κέφι και γλέντι. Έλληνες και Τούρκοι χόρευαν.

Χόρεψα τον πρώτο χορό τον καλαματιανό, ήταν εξαιρετική η αιτία που με σήκωσε. Ήταν και οι Τούρκοι ποδοσφαιριστές. Ήταν μία πολύ ωραία βραδιά, κύλησε ήρεμα, χωρίς απρόοπτα, είμαι περήφανος, είμαι ευχαριστημένος, είμαι ευτυχισμένος.

Ο Τσίπρας ήταν προσκεκλημένος, αλλά δεν μπόρεσε να έρθει, γιατί ήταν στις Βρυξέλλες. Για τις εκλογές που έρχονται είμαι αντίθετος για τις πρόωρες, τις είχα προβλέψει από τον Ιανουάριο. Ο Τσίπρας έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο στα παιδιά και τον ευχαριστούμε πολύ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.