Marca: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δεσμευτεί με την Αλ Νασρ μέχρι το... 2030»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τις τελευταίες ώρες φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην Αλ Νασρ και το ρεπορτάζ της Marca επιβεβαιώνει το γεγονός, αλλά το πάει και ένα... βήμα παραπέρα μπλέκοντας και το Μουντιάλ του 2030 την Σ. Αραβία και την Ελλάδα.

Περίπου στα μέσα του Παγκοσμίου Κυπέλλου έγινε γνωστό ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ελεύθερος αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέκοψε την συνεργασία της με τον Πορτογάλο σταρ. Έκτοτε πολλά έχουν ακουστεί για το μέλλον του με επικρατέστερο σενάριο να φαντάζει ο 39χρονος να μεταγραφεί στην Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Νασρ.

Το ρεπορτάζ της Marca αναφέρει ορισμένα κομμάτια που είναι γνωστά όπως οι χρηματικές απολαβές αλλά προσθέτει και ένα νέο κομμάτι. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα αποτελέσει πρεσβευτή της χώρας στην πιθανότητα που στην Σαουδική Αραβία ανατεθεί το Μουντιάλ του 2030, μαζί με την Ελλάδα και την Αίγυπτο. Ενώ προσθέτει πως η αμοιβή του δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιο του αλλά θα πρόκειται για ξεχωριστό κομμάτι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.