Ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μαραντόνα και ζητά εκταφή για να το μάθει!

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2020

Λίγες ώρες ουσιαστικά μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ένας νεαρός από τη Λα Πλάτα, ο Σαντιάγο Λάρα, ισχυρίζεται ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι γιος του προσφάτως αποβιώσαντα Ντιέγκο! 

Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Telemundo Suelta la sopa, ο δημοσιογράφος Alex Rodríguez πήρε συνέντευξη από το Σαντιάγο και τον δικηγόρο του, José Núñez, με τον 19χρονο να εξηγεί τη στιγμή που είχε την πρώτη υποψία για το ενδεχόμενο να είναι όντως γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Με μεγάλωσαν σαν μια κανονική οικογένεια, μέχρι που ήμουν 13 χρονών όταν μια μέρα ανέβαλα μια φωτογραφία στο Facebook και στο περιοδικό Caras να εμφανίζεται το πρόσωπό μου και η φράση «Σαντιάγο Λάρα, ο υποτιθέμενος γιος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα από τη Λα Πλάτα. Η μητέρα μου τις τελευταίες μέρες του θανάτου της, η οποία έπρεπε να βγάλει την αναπνευστική της συσκευή για να μιλήσει, μπροστά σε μια ομάδα δικηγόρων είπε ότι ήμουν γιος του Ντιέγκο»!

Ο Σαντιάγο Λάρα ζητά να εκταφεί το σώμα του Ντιέγκο Μαραντόνα για να ελέγξει αν είναι ο γιος του: «Θέλω να ξέρω ποιος είμαι, δεν έχω οικονομικές αξιώσεις. Πάνω από οτιδήποτε άλλο, θέλω να ξέρω ποιος είμαι», ενώ ο δικηγόρος του δήλωσε: «Ζητάμε να εκταφούν τα λείψανα του Diego Armando Maradona, ώστε να μεταφερθούν στο δικαστικό νεκροτομείο για τη διατήρησή του. Αύριο θα πρέπει να έχουμε τη γνώμη του δικαστή επειδή ζητάμε την έγκριση της ημέρας και της ώρας».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.