Μαντζουράκης: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν πιο σοβαρό προγραμματισμό και είναι πιο δεμένες ομάδες»

Metrosport Team30 Ιουλίου 2021

Ο Γιάννης Μαντζουράκης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τους αποκλεισμούς του Άρη και της ΑΕΚ και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Είναι αλήθεια ότι αυτούς τους αποκλεισμούς δεν τους περίμενε κανείς από υποδεέστερους αντιπάλους. Είναι πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Άρης έκανε λάθος στο πρώτο παιχνίδι. Χθες είναι αδικημένος. Γίνεται καλή δουλειά από το τεχνικό τιμ και θα γίνεται καλύτερη ομάδα γιατί γίνονται σωστές διορθώσεις. Ο Άρης ξεπέρασε την δυσκολία και έχασε από εκεί που δεν το περίμενε. Το άξιζε, έφτασε στο 2-0 και έχασε ευκαιρίες. Το θεωρώ άδικο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ φταίει η ίδια. Στο αρχικό της πρόγραμμα για την οργάνωση έχει κάνει αρκετά λάθη. Δεν βλέπω προγραμματισμό, αν εξαιρέσω στον κεντρικό άξονα, με βελτίωση στα στόπερ, δεν βλέπω κάτι άλλο. Ο Τζαβέλλας ήταν από τους καλύτερους χθες στην άμυνα και ο βράνιες θα βοηθήσει. Ο Λε Ταλέκ δεν θα δώσει περισσότερα από τον Σιμόες. Μπορεί να έχει μία διαφορά στο ψηλό παιχνίδι. Η ΑΕΚ πρέπει να βρει σέντερ φορ. Ο Αραούχο μου αρέσει σαν δεύτερος σέντερ φορ. 

Ο Μάνταλος είχε μαρκαριστεί από κοντά, έβαλαν παίκτη πάνω του. Βλέπεις ότι έχει δυσκολίες να ξεμαρκαριστεί. Ο Αλμπάνης πρέπει να παίζει. Ποιος Στάνκοβιτς; Έχεις έναν παίκτη προικισμένο, τον Λιβάγια, την ώρα της αλήθειας, όμως, δεν ήταν εκεί. Δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες. Δεν μπορείς να βασίζεσαι εκεί. Στο κυνήγι του αποτελέσματος οι προπονητές προσπαθούν να βρουν έτοιμους παίκτες. Για παράδειγμα ο Αλμπάνης αν έπαιρνε τις ευκαιρίες του Λιβάγια θα έδινε περισσότερα». 

Κατέληξε λέγοντας: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν πιο σοβαρό προγραμματισμό και είναι πιο δεμένες ομάδες. Μπορούν να κάνουν πορεία, σε αυτές θα βασιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, τουλάχιστον για φέτος. Ο Λουτσέσκου ξέρει την ομάδα, όπως και κάποιους παίκτες. Θα περιμένω να δω. Είναι διαφορετικά τώρα που επανήλθε. Θα δούμε τις διαφορές με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Ο Ολυμπιακός έδειξε μία δυναμική. Ο ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία φιλικά ήταν καλά οργανωμένος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.