Μαντζουράκης: «Δείχνει χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ, τεράστια η συμβολή του Λουτσέσκου»

Metrosport Team29 Απριλίου 2022

Ο Γιάννης Μαντζουράκης μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95,5 για το προχθεσινό ματς κυπέλλου στο «Καραϊσκάκης» αλλά και τον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Διατηρεί έναν άλλο ρυθμό στο παιχνίδι, είναι σοβαρή ομάδα και βγάζει πλάνο. Εδώ και αρκετό καιρό παρουσιάζει παίκτες με σταθερό και καλό επίπεδο. Η άμυνα ήταν η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Στο ματς με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν το πλάνο, ακόμη και όταν ήρθε το 1-0 έδειξε πως ήθελε περισσότερο την πρόκριση. Το κυριότερο είναι πως ο ΠΑΟΚ "κέρδισε" τη μεσαία γραμμή. Ο Μπουχαλάκης έκανε πολλά λάθη εξαιτίας της πίεσης του ΠΑΟΚ. Εδώ και αρκετά παιχνίδια φαίνεται πως η φυσική κατάσταση του ΠΑΟΚ είναι καλύτερη απ' όλες τις άλλες ομάδες στην Ελλάδα, έχοντας και καλό ρυθμό. Έχει καλύτερο ηθικό και καλύτερη ομάδα κατά του Παναθηναϊκού, αλλά όπως και να έχει, είναι ένας τελικός».

Για το τι κάνει τον ΠΑΟΚ να είναι φαβορί για το Κύπελλο:

«Είναι και τα βήματα που έκανε στην Ευρώπη. Και εκεί έδειξε χαρακτήρα. Σε σύνολο ο ΠΑΟΚ φέτος παρουσιάστηκε καλύτερα και είναι πολύ μεγάλη η συμβολή του Λουτσέσκου, αλλά άργησε να βρει χημεία ο ΠΑΟΚ και για αυτό χάθηκε το πρωτάθλημα φέτος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ βασίζεται σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη:

«Ο ΠΑΟΚ βασίζεται στο σύνολό του, αλλά εμένα μαρέσει ο Λύρατζης. Ο προπονητής τον πιστεύει και αυτός τον δικαιώνει. Εξάλλου μιλάμε για μια ομάδα που έχει αυξήσει πολύ την ταχύτητα και την συνεργασία της. Βγάζει και πειθαρχία και αυτό είναι το σημαντικότερο».

Για το ότι το κύπελλο διεξάγεται παράλληλα με τα Πλέι Οφ:

«Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε θέση στην Ευρώπη και πλέον στόχος είναι το κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει εξασφαλίσει θέση για την Ευρώπη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.