Μάντζης: «Έχω τρέλα με τον Ρονάλντο- Ο Κάνιας πέρασε τα καλύτερά του χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Μάντζης , μιλώντας για το Μουντιάλ, την τρέλα του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, την εξαιρετική του πορεία στον Ιωνικό έχοντας πετύχει 5 γκολ σε 13 παιχνίδια, αλλά και την...φιλιά του με τον Κάνιας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95.5: « Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στο Ρονάλντο, έχω τρέλα μαζί του. Αλλά εντάξει δεν πρέπει να βάζει πάνω από την ομάδα τον εαυτό μου, γιατί η ομάδα δείχνει έτοιμη να πετύχει κάτι πολύ μεγάλο. Πιστεύω πως η Εθνική Πορτογαλίας θα είναι σίγουρα στις πρώτες θέσεις, για αυτό και ο Ρονάλντο θα πρέπει να βάλει πιο πίσω το εγώ του.

Βλέπουμε παίκτες στην ίδια ηλικία με τον Ρονάλντο, όπως και ο Πέπε, που παρά την ηλικία τους κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις. Αλλά ο Ρονάλντο είναι αλλιώς. Είναι ένας χαρακτήρας που έφτασε με το «εγώ» του εδώ που έφτασε και κατάφερε να πετύχει. Σίγουρα ο καλύτερος όλων των εποχών ο Μέσι, αλλά ο Ρονάλντο εφτασε τόσο κοντά στο Μέσι ,χάρη στο «εγώ» του. 

Για το αν τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ποδοσφαιρικά ένα από τα πρότυπά του: «Έχω πανηγυρίσει σαν τον Ρονάλντο όταν ήμουν πιο μικρός. Σίγουρα όμως κοιτάω κι άλλους ποδοσφαιριστές, πιο «στράικερ , όχι ακριβώς όπως ο Κριστιάνο».

Για το ποιος Έλληνας αμυντικός τον έχει δυσκολέψει πιο πολύ: «Πέρυσι με δυσκόλεψε πάρα πολύ ο Χατζηισαίας, σε ένα παιχνίδι που μπήκε αλλαγή στην Νίκαια. Μου αρέσει πολύ και ο Δούρος.  

Για τη σχέση του με τον Κάνιας: «Φανταστικός ο Κάνιας, είναι μια  ηγετική φυσιογνωμία, έχουμε μόνο να μαθαίνουμε από τέτοιους παίκτες. Με βοήθησε πολύ να προσαρμοστώ, πάρα πολύ γρήγορα. Έχει ένα δέσιμο με τον ΠΑΟΚ, λέει ότι πέρασε τα καλύτερα χρόνια εκεί».

Τέλος έκανε και την δική του πρόβλεψη για το Μουντιάλ: «
Τρεις ομάδες βλέπω, μια ρεβάνς του 98. Αλλά ελπίζω να το πάρει η Βραζιλία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.