Μάντζιος: «Μας κούρασε η λασπομαχία στα Γιάννενα - Δεν είχαμε φρεσκάδα»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2021

Ο Άρης υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το 2021, με το σύνολο του Άκη Μάντζιου να μην μπορεί να βρει απάντηση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία στο 65ο λεπτό του παιχνιδιού.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά το πέρας της αναμέτρησης και μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση και έκαναν την «Ένωση» να φύγει για τρίτη διαδοχική φορά νικήτρια από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια NovaSports:

Αρχικά ανέφερε: «Το παιχνίδι είχε πάρα πολλή δύναμη θα έλεγα. Πήγε στις μονομαχίες το παιχνίδι χωρίς καθόλου ποιότητα. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε εμείς τον έλεγχο. Κάναμε και μία φάση, και η ΑΕΚ έκανε. Αλλά η ΑΕΚ πέτυχε και το γκολ. Στο τελευταίο 25λεπτο δεν παίχτηκε καθόλου μπάλα όμως, εξαιτίας και των διακοπών που έγιναν». 

Για να συμπληρώσει: «Σίγουρα έλλειψε από την ομάδα η ένταση, ήμασταν κουρασμένοι λόγω και των συνεχόμενων αγώνων και της λασπομαχίας στα Γιάννινα, που επιβάρυνε τα παιδιά. Έχουμε πολλά παιχνίδια, θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να το κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.