Μάντζιος: Κολλημένη με τα κόρνερ η Μαλίν

Γιώργος Μάντζιος11 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων και τα προκριματικά του Μουντιάλ, επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, με την υποσημείωση πως μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη, μπαίνουν και οι αγώνες των ευρωπαϊκών κυπέλλων τα μεσοβδόμαδα. Χωρίς ιδιαίτερους προλόγους, σας παραθέτω τι ξεχώρισα για το διήμερο:

Στο Βέλγιο μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι τώρα είναι η Έουπεν, που παίζει ωραίο κι επιθετικό ποδόσφαιρο και υποδέχεται την ποιοτική Αντβέρπ, η οποία έχει μείνει πίσω και θέλει να ανακάμψει. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο αμφίσκορα (6/6) μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και τα 5 εκ των οποίων ήταν και over. Η Αντβέρπ άλλαξε αρκετά το ρόστερ της αλλά παιχνίδι με παιχνίδι «δένει» και γίνεται καλύτερη. Πιθανό το G/G & over (1,80).

Δεύτερο παιχνίδι που βλέπω να έχει γκολ είναι αυτό ανάμεσα στην πρωτοπόρο, με την καλύτερη επίθεση (13 γκολ) στην κατηγορία, Ουνιόν Σεν Ζιλουά, κόντρα στην φορμαρισμένη Γκενκ που έχει 11 γκολ στο δικό της ενεργητικό αλλά και ένα ματς λιγότερο. Δύο «καυτές» επιθέσεις, πιθανό κι εδώ το G/G & over (1,80).

Με τα κόρνερ θα ασχοληθώ στο Άντερλεχτ – Μαλίν, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των φιλοξενούμενων. Στα 6 πρώτα τους παιχνίδια δεν υπήρχε ούτε ένα που να είχαμε μονοψήφιο αριθμό κόρνερ. Πιο συγκεκριμένα είχαμε: 12, 13, 15, 10, 12 και 15 κόρνερ. Από την άλλη, στα 3 τελευταία παιχνίδια της Άντερλεχτ είχαμε 10, 14 και 10 κόρνερ αντίστοιχα. Επιλογή το over 9,5 κόρνερ (2,05).

Στην Ολλανδία ο Άγιαξ περιμένω να έχει εύκολο έργο απέναντι στην αδύναμη, χωρίς νίκη και χωρίς γκολ (!) ακόμη στο πρωτάθλημα Τσβόλε. Ο «Αίαντας» είναι ποιοτικός, ιδιαίτερα παραγωγικός και φέτος με 75 τελικές (!) σε 4 επίσημα παιχνίδια του, εκ των οποίων οι 26 και εντός εστίας. Επειδή πιθανότατα θα σκέφτεται και το επερχόμενο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ για το Τσάμπιονς Λιγκ, θεωρώ πως θα επιδιώξει να «καθαρίσει» από νωρίς. Μου αρέσει το over 1,5 ημίχρονο (2,05).

Στο Αλκμααρ – Αϊντχόφεν θα σταθώ σε ειδικό bet και σε πρόσωπο κι αυτός είναι ο Ισραηλινός φορ Ζάχαβι που της PSV, αφού διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας. Ήδη σε ένα διάστημα περίπου ενάμιση μήνα από την έναρξη της σεζόν, μετρά 10 γκολ με την φανέλα της Αϊντχόφεν εντός κι εκτός συνόρων και με αυτή του Ισραήλ. Η Αλκμααρ έχει αποδυναμωθεί αισθητά φέτος και ο Ζάχαβι θα βρει τις ευκαιρίες του. Επιλογή το any time Ζάχαβι (2,50).

Στην Πορτογαλία έχουμε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και την Πόρτο, με τους «δράκους» να τρέχουν ένα αήττητο σερί 9 αγώνων (5-4-0) στις μεταξύ τους μάχες για το πρωτάθλημα. Τα «λιοντάρια» του Αμορίμ έχουν αμφίβολους τους Κόατες, Παλίνια και Πέδρο Γκονσάλβες και ακόμη και αν προλάβουν δεν θα είναι στο 100% έτοιμοι. Επιλογή μου το 2DNB (2,10).

Τέλος, στην Β΄Πορτογαλίας πιθανό είναι το αμφίσκορο στο σημερινό Μπενφίκα Β΄ - Σπόρτινγκ Κοβίλια. Οι γηπεδούχοι παίζουν πάντα ανοιχτά, έχουν σκοράρει ήδη 10 γκολ σε 4 παιχνίδια, αλλά έχουν δεχθεί και 6. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόνο G/G μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (2-1, 2-1, 1-1, 1-2), ενώ η παράδοση δείχνει 8/10 G/G στις μεταξύ τους μάχες, ανεξαρτήτου έδρας. Επιλογή το G/G (1,80).

Οι επιλογές μου:

ΕΟΥΠΕΝ – ΑΝΤΒΕΡΠ G/G & OVER (1,80)

ΓΚΕΝΚ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑ G/G & OVER (1,80)

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΜΑΛΙΝ OVER 9,5 ΚΟΡΝΕΡ (2,05)

ΤΣΒΟΛΕ – ΑΓΙΑΞ OVER 1,5 ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2,05)

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ANY TIME ΖΑΧΑΒΙ (2,50)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΠΟΡΤΟ 2DNB (2,10)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.