Μάντζιος: «Ξέρω πού ήρθα, μίλησα με Χαριστέα, όχι με Ένινγκ»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2020

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Άκης Μάντζιος στον πάγκο του Άρη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι, το δυναμικό των «κιτρινόμαυρων», τις σκέψεις και τους στόχους του. 

Αναλυτικά:

«Ωραία το να επιστρέφεις στον Άρη ύστερα από 22 χρόνια. Μας δίνεται η ευκαιρία να υπηρετήσουμε τον σύλλογο. Γνωρίζω τις απαιτήσεις και θέλουμε να δουλέψουμε και να πετύχουμε τους στόχους που έχει η ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο και το ρόστερ: «Με τον Βόλο μετρούσε μόνο το αποτέλεσμα. Κρατήσαμε μόνο αυτό και τη διάθεση που έδειξαν. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Υπάρχει πολύ καλό ρόστερ. Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να καλύψουμε τα κενά. Μιλήσαμε με τον Σούντγκρεντ. Από την στιγμή που είναι παίκτης της ομάδας, λογίζεται ως μέλος της».

Για τις απουσίες και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Έχουμε μία απουσία μόνο, αυτή του Σάκιτς, ο οποίος χειρουργήθηκε στο χέρι. Ελπίζουμε να εμφανιστούμε καλύτερα και θα είμαστε έτοιμοι γι αυτό το ματς. Χρειαζόμαστε και θέλουμε τους βαθμούς της νίκης»

Για το με ποιους μίλησε από την στιγμή που ανέλαβε: «Μίλησα με τον Άγγελο Χαριστέα, όχι με τον Μίκαελ Ένινγκ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.