Μάντζιος: Άλλη μια πρόκληση για τον Κριστιάνο

Γιώργος Μάντζιος19 Ιουνίου 2021

Το Σαββατοκύριακο πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων και ανοίγει αυτή της 3ης αγωνιστικής. Από τα 5 παιχνίδια που έχουμε σήμερα και αύριο, με απασχόλησαν τα 4 και σας παραθέτω τις σκέψεις μου για αυτά.

Ξεκινώντας χρονικά, πάμε στο σημερινό απογευματινό ανάμεσα σε Ουγγαρία και Γαλλία στη Βουδαπέστη. Εδώ κράτησα ένα ειδικό bet και είναι ο καταλογισμός πέναλτι (2,70) στον αγώνα. Η Ουγγαρία είχε πέναλτι στην πρεμιέρα απέναντι στην Πορτογαλία και γενικότερα συναντάμε πέναλτι (είτε υπέρ, είτε κατά) στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της. Ο σημαντικότερος ωστόσο λόγος που επιλέγω το συγκεκριμένω στοίχημα είναι η παρουσία του Μάικλ Όλιβερ. Ο Αγγλος κάνει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση και είναι αυτός που σφύριξε φέτος τα περισσότερα πέναλτι από κάθε άλλον στην Ευρώπη. Σε 41 αγώνες, 25 πέναλτι ο αθεόφοβος!!!

Στο Πορτογαλία – Γερμανία κρατάω κι εδώ κάτι ειδικό και είναι το any time scorer Κριστιάνο Ρονάλντο (2,30). Ο άσος της Γιουβέντους με καλή ψυχολογία μετά τα δύο γκολ κόντρα στην Ουγγαρία, ψάχνει άλλα 3 γκολ για να πιάσει (και άλλα 4 για να ξεπεράσει) τα 109 του Αλί Νταέι και να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε μια εθνική ομάδα. Εδώ με... ιντριγκάρει και το γεγονός πως ο Κριστιάνο έχει βρεθεί 4 φορές αντιμέτωπος με την Γερμανία στο παρελθόν αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει. Άλλη μια πρόκληση λοιπόν για τον πιο εγωιστή (με την καλή έννοια πάντα) ποδοσφαιριστή των τελευταίων ετών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Στο βραδινό Ισπανία – Πολωνία ο χαμένος... σχεδόν χάνεται. Λογικό είναι να έχουν άγχος και οι δύο, κριτική δέχθηκαν από τον Τύπο της χώρας τους, τόσο ο Λουίς Ενρίκε για την επιλογή του να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον φορμαρισμένο Μορένο και πιο πριν να μην καλέσει κανέναν παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης στην αποστολή, όσο και ο Πάουλο Σόουζα για την αμυντική προσέγγιση του αγώνα με την Σλοβακία στην πρεμιέρα της Πολωνίας. Προβλέπω σκληρό παιχνίδι, η Πολωνία είναι ομάδα που κάνει πολλά φάουλ (είχε 15 στην πρεμιέρα και πιο πριν στο τελευταίο επίσημο 17 με την Αγγλία) και για αυτό επιλέγω το over 23,5 συνολικά φάουλ αγώνα (1,85).

Τέλος στο Δευτεριάτικο της Ιταλίας με την Ουαλία, η ισοπαλία δείχνει θεωρητικά να βολεύει και τους δύο, την μεν Ιταλία για την πρωτιά, την δε Ουαλία για την πρόκριση ως 2η. Οι Ιταλοί θα παίξουν με αλλαγές και θα επιδιώξω να μειώσω το ρίσκο μου, επιλέγοντας το Χ ημίχρονο (2,10).

Οι επιλογές μου:

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ (2,70)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ANY TIME SCORER ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ (2,30)

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ OVER 23,5 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΦΑΟΥΛ (1,85)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.