Μαντσίνι: «Δεν απογοητευόμαστε, πάμε για νίκη με τον Παναθηναϊκό»

Metrosport Team11 Απριλίου 2021

Μπροστά βλέπει ο Ντάνιελ Μαντσίνι παρά την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Ο Αργεντινός άσος παραδέχτηκε ότι ο Άρης δεν ήταν καλός επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο. 

Ωστόσο ανέφερε ότι δε θα πρέπει κανείς να μείνει σε αυτό το ματς και έθεσε ως στόχο τη νίκη στο επόμενο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάνιελ Μαντσίνι:

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι, δεν είχαμε τους συνδυασμούς και τις συνεργασίες. Είναι τρεις βαθμοί που τους θέλαμε πολύ, όμως δεν απογοητευόμαστε, συνεχίζουμε και πάμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να πάρουμε εκεί το τρίποντο.

Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς πάντα να είσαι στο επίπεδο που θέλεις, αλλά προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι θετικό από το ματς παρότι ήταν πάρα πολύ δύκσολο. Δεν πρέπει όμως να σταθούμε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά να κάνουμε την κατάλληλη προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα για να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό και να κερδίσουμε».

Ποια θέση προτιμά περισσότερο, αυτήν του επιθετικού ή αυτήν του δεξιού εξτρέμ: «Δεν θα πω ότι προτιμώ κάποια από αυτές τις θέσεις. Τα χαρακτηριστικά μου προσαρμόζονται ανάλογα με το τι θέλουμε να κάνουμε στο παιχνίδι. Θέλω να είμαι χρήσιμος για το σύνολο και ανάλογα με τον σχηματισμό που θέλουμε να παίξουμε, μπορώ να ανταποκριθώ κάθε φορά όπως πρέπει»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.