Mάντσεστερ Σίτι- Ρεάλ Μαδρίτης: O ιδιαίτερος διάλογος Γκουραδιόλα - Βινίσιους εν ώρα παιχνιδιού

Metrosport Team19 Μαΐου 2023

Κατά την διάρκεια του χθεσινού ημιτελικού του Champions Legaue, μεταξύ Σίτι και Ρεάλ, ο προπονητής των «Σίτιζενς» Πεπ Γκουαρδιόλα και ο επιθετικός της «Βασίλισσας» , Βινίσιους είχαν έναν ιδιαίτερο διάλογο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν φιλικότερος με  τους παίκτες της Ρεάλ σε σχέση με τους παίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι, στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League στο «Ετιχάντ», όπου η ομάδα του «πάτησε» τους πρωταθλητές Ευρώπης και προκρίθηκε στον τελικό της μεγάλης διοργάνωσης. 

Ο Καταλανός τεχνικός είχε ένα μίνι επεισόδιο με τον Κέβιν ντε Μπρόινε εν ώρα αγώνα, όμως ταυτόχρονα είχε έναν εγκάρδιο διάλογο με τον Βινίσιους! Αντιστοίχως, ο Βραζιλιάνος ήταν πιο γελαστός με τον αντίπαλο προπονητή, σε σχέση με τον Κάρλο Αντσελότι, με τον οποίο είχε μια στιγμή έντασης.

Συγκεκριμένα, κάμερα τηλεοπτικού δικτύου έπιασε τον Γκουαρδιόλα να φωνάζει προς τον Βραζιλιάνο σε μία στιγμή που βρισκόταν κοντά του και να τον ρωτάει αν είναι καλά, διότι είχε υποστεί έναν μικροτραυματισμό.

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Βίνι, Βίνι, θα παίξεις;»

Βινίσιους: «Ναι ναι, σε λίγο»

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Μα, φυσικά»

Οι δυο τους έδωσαν τα χέρια γεμάτοι χαμόγελα έπειτα από αυτήν τη στιχομυθία και συνέχισαν να ασχολούνται με το παιχνίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.