Μάντσεστερ Σίτι: Αποκλεισμός και από το Fifa 22 για τον Μέντι!

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2021

O Mπεντζαμίν Μέντι, εξαφανίστηκε και από το fifa 22, καθώς κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση και θα παραμείνει στην φυλακή μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Ο Γάλλος αμυντικός, μετά τις κατηγορίες εις βάρος του για τέσσερις περιπτώσεις βιασμού (οι τρεις στην ίδια γυναίκα) και μια σεξουαλική επίθεση έναντι τριών γυναικών, αναμένεται να δικαστεί στις 24 Ιανουαρίου.

Η Μάντσεστερ Σίτι από την πλευρά της, επέλεξε να μην τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή της κάτι που σχολιάστηκε έντονα στα αγγλικά ΜΜΕ, ωστόσο έχει εξαφανίσει όλες τις φανέλες του Μεντί από το ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και από την μπουτίκ. Επί προσθέτως, οι «Πολίτες» δεν υπολογίζουν τον Γάλλο αμυντικός για τις υποχρεώσεις του Champions League τουλάχιστον, καθώς δεν τον έχουν συμπεριλάβει στην λίστα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το fifa 22 δεν περιλαμβάνει την κάρτα του Μπεντζαμίν Μεντί, καθώς τον αφαίρεσε από τη φετινή έκδοση του βιντεοπαιχνιδιού της, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον... αποκηρύξει με κάθε τρόπο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.