Μανίκας για τον αγώνα με τον Άρη: «Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2020

Ο Αντώνης Μανίκας, τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης, ανέλυσε στο Metropolis 95.5 την αναμέτρηση με τον Άρη.  

Αρχικά αναφέρθηκε στην εκτέλεση του Γκάμα: «Συνήθως το ψηλά είναι πιο δύσκολο, γιατί το γάμα είναι μακριά από το σώμα. Με τα σώματα, βέβαια, που υπάρχουν τώρα έχει χαθεί η έννοια του... ψηλού. Η εκτέλεση του Γκάμα ήταν σε πρώτο χρόνο και είναι δύσκολο αυτό για τον τερματοφύλακα, γιατί μπορεί να σε βρει στο βήμα, αλλά πέρασε και ανάμεσα από τα πόδια του αμυντικού. Αν το δείτε προσεκτικά, γκέλαρε, και ο Κότσαρης έφυγε από την πορεία της μπάλας».  

Συνέχισε λέγοντας: «Η μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη αποτελείται από παίκτες με υψηλή τεχνική κατάρτιση. Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση το αποτέλεσμα, γλυκιά για την εμφάνιση, αλλά πικρή γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Αν το δούμε αντικειμενικά ο Απόλλωνας είναι στην πιο δύσκολη θέση, γιατί μέσα στον Αύγουστο είχε παίξει αγώνες κατάταξης και μόλις χθες τελειώσαμε τις μεταγραφές μας. Ο Απόλλωνας έχει καλή ομάδα, υπάρχει ένας έμπειρος προπονητής, μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.  

Όταν χάνεις εκ των πραγμάτων πρέπει να αλλάξεις το σκεπτικό σου. Γι' αυτό στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε μπροστά, πήραμε τα μέτρα και φτιάξαμε φάσεις. Ήταν θετικό βήμα για την ομάδα, όσον αφορά την ομοιογένεια, παρά το αποτέλεσμα. Όταν παίξαμε με την Λάρισα δεν είχαμε κάνει ούτε οικογενειακό διπλό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.