Μανδρίνος: «Επιδιώξαμε νωρίτερα να κλείσουν τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης»

Metrosport Team20 Μαρτίου 2020

Στο Metropolis 95. 5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Μανδρίνος.

Ο κ. Μανδρίνος τοποθετήθηκε αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στα ξενοδοχεία λόγω κορωνοϊού και για το πως θα λειτουργούν από εδώ και στο εξής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Ηταν κάτι το οποίο επιδιώξαμε και εμείς οι ίδιοι καθώς νωρίτερα είχαν κλείσει και τα εποχικά. Εμείς είχαμε 3-4% πληρότητα στα δωμάτια μας. Ηταν κάτι φυσικό για εμάς. Θεωρώ ότι από το μέτρο του περιορισμού των πτήσεων από και προς Ελλάδας ήταν λογικό να μειωθεί ακόμα περισσότερο ο τουρισμός αυτή την περίοδο και για αυτό έμειναν ανοιχτά 3 ξενοδοχεία για λόγους ασφαλείας, ενώ σε όλους τους ορόφους παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα για τα την διασφάλιση της υγείας. Οι εργαζόμενοι έχουν πάρει την απαραίτητη κάλυψη για αυτή την περίοδο που θα μείνουν κλειστά τα ξενοδοχεία».

Για τις επιπτώσεις του τουρισμού:

«Η Θεσσαλονίκη βλέπει την επόμενη της ημέρα όταν ανοίξουν τα μουσεία, τα εστιατόρια και τα καφέ, καθώς ένα μεγάλο μέρος των τουριστών τα συνδυάζει με την διαμονή της».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.