Μαν. Σίτι - Νιουκάστλ 5-0: Στο +3 οι «πολίτες» από τη Λίβερπουλ

Metrosport Team08 Μαΐου 2022

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Τότεναμ και πήρε διαφορά τριών βαθμών από τους «κόκκινους», η Μάντσεστερ Σίτι δεν βρήκε αντίσταση από τη Νιουκάστλ, διαλύοντας τις «καρακάξες» με πέντε τέρματα.

Στο 19΄ο Στέρλινγκ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους με κοντινή κεφαλιά, μετά από πάσα του Κανσέλο.

Στο 38ο λεπτό ο Λαπόρτ επωφελήθηκε από λάθος του τερματοφύλακα της Νιουκάστλ και έστιλε τη μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 61΄ήταν σειρά του Ρόδρι να χρηστεί σκόρερ μετά από κόρνερ του Ντε Μπρόινε, με τον Ισπανό να βγαίνει στο πρώτο δοκάρι και να αιφνιδιάζει τον Ντουμπράβκα, κάνοντας το 3-0.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση των 90 λεπτών ο Φόντεν έβαλε και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ (4-0), ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Στέρλινγκ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα (5-0).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας (46' Φερναντίνιο), Λαπόρτ (87' Ίγκαν-Ράιλι), Ζιντσένκο, Ρόδρι, Γκιουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις, Στέρλινγκ, Ζεσούς (63' Φόντεν)

Νιουκάστλ: Ντουμπράβκα, Κραφτ (68' Γουίλσον), Λασέλς, Μπερν, Τάργκετ, Λόνγκσταφ, Γκιμαράς, Ζοέλιντον, Αλμιρόν (80' Μέρφι), Σεντ-Μαξιμέν, Γουντ (68' Τρίπιερ)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.