Μαν.Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 3-1: Συνεχίζει να νικά... με τον παλιό καλό Ράσφορντ

Κωστής Παναγιώτου04 Σεπτεμβρίου 2022

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Άρσεναλ, σπάζοντας το αήττητο της ομάδα του Αρτέτα, με 3-1, με τον Μάρκους Ράσφορντ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, θυμίζοντας τον παλιό καλό εαυτό του, σημειώνοντας δύο γκολ και μια ασίστ.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των "κόκκινων διαβόλων", ο Άντονι, ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση, πετυχαίνοντας μάλιστα και το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της νέας του ομάδας.

Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη της ομάδας του Τεν Χαγκ, η οποία μετά το εφιαλτικό ξεκίνημα στην Premier League δείχνει να αγωνίζεται με πιο ορθολογικό σχήμα, ενώ αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάρι Μαγκουάιρ έμειναν στον πάγκο, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Μετά το νέο τρίποντο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 12 βαθμούς, έχοντας από πάνω της την Μπράιτον ( 13 βαθμοί ) και στην 6η θέση ακολουθεί η Τσέλσι ( 10 βαθμοί ), μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στους τρεις βαθμούς.

Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 35ο λεπτό με τον Ράσφορντ να πασάρει εξαιρετικά στον Άντονι και εκείνος με ωραίο πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και με την ολοκλήρωση της μια ώρας αγώνα ισοφάρισε με τον Σάκα. Έξι λεπτά αργότερα ο Φερνάντες βγάζει μια εξαιρετική κάθετη στον Ράσφορντ και ο τελευταίος δίνει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του ( 2-1 ).

Οι παίκτες του Αρτέτα προσπάθησαν να μπουν ξανά στον αγώνα, αλλά μάταια, καθώς στο 75ο λεπτό ο Ράσφορντ έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της Γιουνάιτεντ, μετά από πάσα του Έρικσεν σε κενή ετσία ( 3-1 ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ( Προπονητής: Τεν Χαγκ ): Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες (80' Μαγκουάιρ, Μαλάσια, ΜακΤόμινεϊ, Έρικσεν, Άντονι (58' Ρονάλντο), Φερνάντες, Σάντσο (68' Φρεντ), Ράσφορντ (80' Κασεμίρο)

Άρσεναλ ( Προπονητής: Αρτέτα ): Ράμσντεϊλ, Γουάιτ (80' Τομιγιάσου), Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο (74' Νκέτια), Τζάκα, Λοκόνγκα (74' Βιέιρα), Σάκα, Όντεγκααρντ (74΄ Σμιθ-Ρόου), Μαρτινέλι, Ζεσούς

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.