Μαλεζάς: «Είμαι τυχερός για τους ποδοσφαιριστές που έχω»

Metrosport Team27 Ιουνίου 2021

Ο Στέλιος Μαλεζάς πανηγύρισε πριν από μερικές μέρες τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής, σηκώνοντας με την Κ19 του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και σε δηλώσεις του στάθηκε στην ανάγκη να συνεχιστεί το έργο που έχει ξεκινήσει.

«Ούτε εγώ το φανταζόμουν πως τόσο γρήγορα θα κατακτούσα σαν προπονητής ένα πρωτάθλημα. Είμαι τυχερός για τους ποδοσφαιριστές που έχω και την ομάδα που έχω, με βοήθησαν από την πλευρά τους στο ξεκίνημά μου, όπως τους βοήθησα και εγώ. Θα δούμε το υλικό που θα έχουμε τη νέα σεζόν, θα υπάρχουν πολλές αλλαγές αλλά και πάρα πολύ δουλειά. Αυτό με κάνει χαρούμενο για τη συνέχεια» είπε αρχικά στο PAOK TV και συνέχισε:

«Έχουμε μια βαριά κληρονομιά να σηκώσουμε. Εδώ και πολλά χρόνια, είτε από τις χαμηλότερες ηλικιακές κατηγορίες, είτε από την Κ19, η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, έχει αναδείξει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να βοηθήσουμε τους νεότερους, για να τους κάνουμε ισάξιους με αυτούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ή και ακόμα καλύτερους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.