Μ. Αλέξανδρος Δήμου Βόλβης-Κυριάκου: «Προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι»

Χρήστος Λιάπης03 Απριλίου 2026

Ο Μέγας Αλέξανδρος Δήμου Βόλβης (Νέας Απολλωνίας) τερμάτισε στην κανονική περίοδο του πέμπτου ομίλου της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ένα βαθμό πίσω από τον πρωταθλητή Ελλήσποντο Μαδύτου.

Πλέον θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ενός γύρου των πλέι οφ έχοντας ένα προβάδισμα επτά βαθμών από τον δεύτερο Στίβο. Αυτό σημαίνει ότι με μια νίκη στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει θα πάρει και αυτός το εισιτήριο της ανόδου στη Β κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας. Στόχος παρόλα αυτά θα είναι σε αυτά τα παιχνίδια να πετύχει το απόλυτο των βαθμών. Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Κυριάκου ανέφερε: 

«Ως πρόεδρος του συλλόγου, θα ήθελα εκ μέρους ολόκληρης της διοίκησης να εκφράσω τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Ελλήσποντο Νέας Μαδύτου για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας, μάλιστα με πορεία αήττητη. Πρόκειται για μια επιτυχία που τιμά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αξίζει τον απόλυτο σεβασμό. Για τη δική μας ομάδα, νιώθω μόνο περηφάνια και ευγνωμοσύνη. Από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο, όλοι έδωσαν την ψυχή τους μέσα στη χρονιά και απέδειξαν τι σημαίνει οικογένεια και ομάδα. Σήμερα βρισκόμαστε στα μπαράζ ανόδου και απέχουμε μία νίκη από την άνοδο στη Β’ κατηγορία — έναν στόχο για τον οποίο παλέψαμε σκληρά από την πρώτη μέρα Παραμένουμε, όμως, συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι. Όπως λέει και ο λαός, «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μη λες». Έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς. Τρεις μάχες που οφείλουμε να κερδίσουμε. Πρώτα για εμάς, για τον κόπο και τις θυσίες μας, και έπειτα για τον κόσμο που στέκεται δίπλα μας και μας στηρίζει σε κάθε γήπεδο, σε κάθε στιγμή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.