«Περισσεύει το ταλέντο του Κωνσταντέλια, θα τον έβαζα και με τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Μαλακασιώτης.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της Αγίας Παρασκευής Βόλου -από όπου ξεκίνησε  την καριέρα του ο Γιάννης Κωνσταντέλιας - μίλησε για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του ίδιου, αλλά και τα στοιχεία που προσθέτει στο αγωνιστικό πλάνο του Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαστε διπλά χαρούμενοι για ένα παιδί που έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα παιδί του οποίου το ταλέντο του περισσεύει και μπορεί άμεσα να προσφέρει λύσεις στο αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, ενώ μπορεί να συνεισφέρει την ταχύτητα που λείπει από το σύνολο της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και για παιδιά όπως ο Κούτσιας. Οι νέοι παίκτες έχουν ένα περιθώριο βελτίωσης το οποίο βγαίνει σιγά σιγά εντός αγωνιστικού χώρου».

Ενώ για το αν θα τον έβαζε στα βαθιά, υπογράμμισε: «Αν θυμηθούμε ότι οι νέοι ποδοσφαιριστές μπήκαν στα δύσκολα, στα βαθιά, παράδειγμα είναι και ο Νίνης για την εκκίνηση ενός ποδοσφαιριστή, αν είχαμε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού, θα τον έβαζα, γιατί ο μέσος όρος ηλικίας του ΠΑΟΚ δεν του επιτρέπει να ανεβάσει ταχύτητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.