«Έκανε καλό στον Κωνσταντέλια ο δανεισμός του, έχτισε στον εαυτό του»

Metrosport Team04 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Μαλακασιώτης.

Ο ιδιοκτήτης της ακαδημίας «Αγίας Παρασκευής» Βόλου, από την οποία ξεκίνησε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, μίλησε για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ξεκινήσει δυνατά στην προετοιμασία του Δικεφάλου, έχοντας σκοράρει ένα γκολ ενώ έδωσε και μία ασίστ στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Έχει έρθει η ώρα του, έχει αντιληφθεί τις ικανότητες του και μετά τον δανεισμό του άλλαξε κάτι στον ίδιο, είναι εγωιστής σαν άνθρωπος και θέλει να έχει αυτός το πάνω χέρι. Τον ωφέλησε ο δανεισμός του, έχτισε τον εαυτό του, η εικόνα που βλέπουμε είναι πολύ καλή και έχει βελτιωθεί από την παρουσία του στο Βέλγιο».

Για να προσθέσει: «Όλες οι μεγάλες ομάδες, θεωρούν ότι τα δεδομένα για να παίξεις σε μία ομάδα είναι δύσκολα και έτσι αγχώνουν τα παιδιά τους, ενώ στο εξωτερικό τα πράγματα είναι πιο ελεύθερα. Είναι η ώρα του Γιαννάκη, να γίνει Γιάννης και μακάρι να γίνει όπως ο Γιάννης στο NBA».

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, σημείωσε: «Ικανότητα του στον χειρισμό της μπάλας και την ταχύτητα του, έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του και τελειώνει τις φάσεις όπως και την εναλλαγή στο παιχνίδι του, όπως είδατε στο γκολ που πέτυχε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.