Μάκος: «Πιστεύω ότι λόγω έδρας και κόσμου θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Μαΐου 2022

Για τις ομάδες της πρώτης εξάδας και τον τελικό κυπέλλου μίλησε ο Γρηγόρης Μάκος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ ευχάριστη έκπληξη τον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα. Σε αντίθεση με την ΑΕΚ για παράδειγμα. Ήταν επική η ανατροπή του Άρη. Στο 0-2 το άλλαξαν οι περισσότεροι, όπως και εγώ. Όμως, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. 

Με έχει προβληματίσει ο ΠΑΟΚ. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Σταθεροποιήθηκε προς το τέλος. Κυνηγάει το κύπελλο και χαίρομαι που θα υπάρχει και κόσμος στο γήπεδο. Μακάρι να μην δούμε έκτροπα. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει καλή πορεία. 

Σήμερα πιστεύω ότι λόγω έδρας και κόσμου  θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι απίθανο να τσιμπήσει βαθμό ο Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΣ έχει σταθερή πορεία φέτος και μπορεί να κοντράρει τον Άρη. Ο ενθουσιασμός από τη νίκη».

Για την απουσία Ελλήνων παικτών: «Μπορεί να γίνω κουραστικός αλλά με λυπεί το γεγονός ότι δεν υπάρχουν Έλληνες παίκτες. Δεν έχω κάτι με τους ξένους.  Ο καθένας εμφανίζεται ως μάνατζερ και λέει θα σου φέρω αυτόν τον παίκτη και τον άλλον. Έχω παίξει στη Β΄κατηγορία της Γερμανίας και είχα παίξει για κάποια παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα μετά απο έναν τραυματισμό μου. Δεν συγκρίνεται η τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας με τη Β κατηγορία τη δική μας. Ειδικά από αυτά που έγιναν προχθές στο ματς του Λεβαδειακού και έγιναν επεισόδια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.