Μάκος: «Δε θα φέρει κανείς αντίρρηση στον Ζαγοράκη»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γρηγόρης Μάκος και αναφέρθηκε στον Πανιώνιο, στον Θόδωρο Ζαγοράκη, αλλά και στην προσπάθεια που κάνει η Εθνική ομάδα να βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι δεμένος συναισθηματικά με τον Πανιώνιο, υπήρχε μια επαφή, ήρθε όμως πάλι η καραντίνα και πάγωσε το δικό μας θέμα. Είχε γίνει κουβέντα και για το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και για το διοικητικό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα από την ομάδα που ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα να βοηθήσω τον σύλλογο σε μια δύσκολη περίοδο που περνάει μετά τον υποβιβασμό. Υπάρχουν κάποιοι που δεν ξέρουν τι σχήμα έχει η μπάλα ποδοσφαίρου και κάνουν κουμάντο στις ομάδες. Αυτοί τώρα που είναι στον Πανιώνιο κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει ο Ιστορικός εκεί που του αρμόζει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτούς θέλουμε να είναι στο ποδόσφαιρό μας και όχι τα παιδιά που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Με αυτά τα ονόματα θα είχαμε μεγαλύτερες απαιτήσεις, αλλά αυτοί που είναι τώρα αν δεν κάνουν κάτι θα πουν έλα μωρέ δεν ήξερα. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι ένα βαρύ όνομα για το ποδόσφαιρό μας και νιώθω πολύ ικανοποιημένος που εκλέχθηκε πρόεδρος της ΕΠΟ. Εγώ θεωρώ και δεν νομίζω να του φέρει κάποιος αντίρρηση σε όποια ονόματα ζητήσει για να είναι κοντά του».

Για την προσπάθεια που κάνει η Εθνική να βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ:

«Το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ μας αγωνίζονται σε μεγάλα Πρωταθλήματα και μπορούν να σηκώσουν το βάρος της Εθνικής μας. Πολύ κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό που ακολουθεί με την Γεωργία και θα πρέπει να προσέξουμε γιατί κρύβει παγίδες. Πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην Ισπανία και το επόμενο χρίζει μεγάλης προσοχής. Είμαι τυχερός και ευλογημένος που βρέθηκα με τέτοια ονόματα στην Εθνική. Εύχομαι η νέα γενιά να πετύχει και μεγαλύτερα πράγματα από τους προηγούμενους. Εμείς όταν μας καλούσαν χαιρόμασταν που θα βρεθούμε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και θα λείψουμε από τον σύλλογο που ήμασταν. Δυστυχώς μετά κάποιοι έβαλαν το εγώ τους πάνω από την Εθνική ομάδα και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.