Μακέντα: «Με την ίδια συνταγή στην Τούμπα»

Δημήτρης Καλαϊτζής02 Φεβρουαρίου 2020

Ο Φεντερίκο Μακέντα, μιλώντας μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι θα πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να παρουσιάσουν το ίδιο πρόσωπο και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Δικέφαλο στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη.

«Όλοι είμαστε χαρούμενοι στην ομάδα για τον τρόπο που κερδίσαμε και μπροστά σ΄ ένα γήπεδο που είχε τόσο κόσμο και είχαμε να δούμε εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια. Το ξεχνάμε το σημερινό παιχνίδι και στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς της Τετάρτης στην Τούμπα, που πρέπει να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο. Με όλα τα προβλήματα που είχαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο καταφέραμε να φέρουμε τόσο κόσμο στο γήπεδό μας».

Για το κλειδί του αγώνα:

«Κάναμε από πλευράς τακτικής το καλύτερο παιχνίδι μας. Παίξαμε καλύτερα, δυσκολέψαμε τον αντίπαλο και πλέον έχουμε το πνεύμα του νικητή και αυτό μπαίνει σε όλους μέσα στην ομάδα».

«Κανείς δεν είναι ανίκητος στο ποδόσφαιρο και όταν παίζεις ομαδικά μπορείς να τα καταφέρεις. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλύτερα από εδώ και πέρα και να έχουμε συγκέντρωση σε κάθε ματς».

Για το ρεκόρ που κυνηγούσε να σας σπάσει ο ΠΑΟΚ:

«Γνωρίζαμε για το ρεκόρ. Ο ΠΑΟΚ πολεμάει για τον τίτλο και απέναντί μας είχαμε έναν ισχυρό αντίπαλο και εμείς του δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλοί. Τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για εμάς».

Για τη φάση του πέναλτι και τη συζήτηση που είχε με τον Χατζηγιοβάνη για το ποιος θα το εκτελέσει:

«Ο προπονητής μας άφησε να αποφασίσουμε για το ποιος θα το εκτελέσει. Δεν μου είπε κάτι ο Τάσος, εγώ πήρα την μπάλα και σκόραρα. Σημαντικό στο λεπτό που μπήκε το 1-0. Μετά ο ίδιος πέτυχε το δεύτερο τέρμα και πήραμε ξεκάθαρο προβάδισμα. Στο ματς με τη Λάρισα ήμουν άρρωστος και το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.